1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Na jaki flash przerobić

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez GieKSiarz, Listopad 26, 2009.

  1. GieKSiarz

    GieKSiarz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2008
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    posiadam xboxa i flash 1 .50 i nie wiem czy przerabiać na nowszy jak tak to na jaki żeby śmigało bez płyty activate itd co polecacie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    zależy jaki masz napęd:

    Liteon - albo 1.6 albo zostaw bo i tak będzie trzeba patchować
    Samsung/Benq - 1.61 i śmiga wsio
    Hitachi - 1.51 i działa wsio
     
  4. djseban

    djseban Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bełchatów
    Jeżeli masz zamiar grać bez płytki Activate.iso na grach z Wave4, musisz zreflashować napęd na iXtreme1.61 (Tylko dla napędów BenQ i Samsung). Jeżeli masz inny napęd niż te, które wcześniej wymieniłem, to nawet nie ma sensu zmiany oprogramowania napędu.

    Pozdrawiam
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie prawda. Na Hitachi z 1.51 też działają gry z wave4
     
  6. incubus

    incubus V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    629
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Po obecne fali banów i wykrywalności ixtrima to jawygodniejszym rozwiazaniem jest przy starszych napedach xtreme 5,3 albo ixtreme 1,41 non stealth niepamietam dla Liteona jakie jest najnizsze firmware.
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  8. GieKSiarz

    GieKSiarz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2008
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    No dla litka własnie mam 1 5 i musze nawet 3rd przerabiać. Czyli mówicie że czekać na 1.7. Dzięki pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum