1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Na jaki wave patchować gry aby chodziły na iXtreme 1.91?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mateusz002000, Lipiec 30, 2011.

  1. Mateusz002000

    Mateusz002000 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zachodniopmorskie
    Bo mam przeróbkę iXtreme 1.91 i nie wiem na jaki wave patchować gry aby działały. Bo ostatnio ściągnąłem Assassin's Creed Brotherhood z tej strony: http://********.org/*******/530715 i bez żadnego sprawdzania i przerabiania obrazu wypaliłem go na odpowiednią płytę.
    Wkładam do płytkę do mojego Xbox 360, gra ładnie wgrywa się na dysk, gdy próbuję ją uruchomić to wyskakuje błąd żebym przeczyścił płytę.
    A płyta jest czyściutka (nie ma żadnych rys).
    Co zrobić?

    Nagrywakę mam LITE-ON model z około 2006 roku.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie ma jeszcze lt 1.91. Nie zmieniasz wave. Ta gra ma zabezpieczenie ap, dlatego nie działa.
     
  4. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    1.91 jeszcze nie ma :)

    Mając najnwosze fw czyli 1.9 nie pat****e się gier
    Błąd który ci wyskakuje spowodowany jest lipnymi płytkami bądź kiepską nagrywarką
     
Wczytywanie...

Poleć forum