1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

na jakie napędy LT2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pallino93, Październik 3, 2011.

  1. pallino93

    pallino93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam, chciałbym się dowiedzieć na jakie napędy jest LT2.0 ponieważ gdzieniegdzie pisze jeszcze in testig czy coś w tym stylu...ja mam jaspera z 05.2009 rok nie wiem jaki model w każdym bądź razie na przednim panelu widać dwa żółte druciki.

    i chciałbym się zapytać kiedy ten nowy dash wyjdzie bo ponoć mają być równiez w nim niespodzianki dla piratów? czekać na rozówj wypadków czy przerabiać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    liteon , jak masz nowy dashboard to wgrywasz pliczek lt 2.0 dla napedu '025'
     
  4. pallino93

    pallino93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hmm troszkę nie czaję, sorki ale sam nie przerabiam:)
    a mam dasha dołączonego na płycie gry Deus Ex nie pamiętam jaka dokładnie wersja.
    a jak się ma sprawa z tym dashem?
     
  5. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    chodzi o to że ten dashboard z liteona np. 83850c robi liteona '025' właśnie firware z takim oznaczeniem musisz wgrać do napędu , wgrywasz je tak samo jak każde inne. Na płycie z deus exem jest właśnie ten dashboard. Sprawa się ma nijak , tylko tyle że zmienia on oznaczenie napędu , jak zaniesiesz do przeróbki na pewno będą wiedzieć o co chodzi ;)
     
  6. pallino93

    pallino93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok, dzięki za info:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum