1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Na pewno mogę aktualizować ?!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez vent0s, Maj 10, 2012.

  1. vent0s

    vent0s Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ! Mam najnowsze LT 3.0 i chciałbym pograć w najnowszego sniper'a ,ale gra wymaga aktualizacji dashbordu. Mój to 2.0.13604.0 i czy 1000000% nie cofnie przeróbki ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Cziken

    Cziken Banned

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    69
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jeśli masz wgrane LT 3.0, to możesz aktualizować dashboard do najnowszego i na pewno nie usunie Ci przeróbki !.
     
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Dokładnie, aktualizuj nic się nie stanie.
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie usunie przeróbki, ale jeśli zamierzasz robić RGH, to nie aktualizuj.
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Dobrze prawisz, jednakże bezpiecznie można wgrać do Phata 14699, tak aby można było zrobić RGH1.0, jeżli Falcon to 2.0 tez elegancko pójdzie.
     
  7. Dragi_gd

    Dragi_gd Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie a ja mam "chyba" podobny problem

    Mianowicie mam LT2.0 i chcialem uruchomic gre Mortal Kombat
    przepuscilem ja przez XBC zaznaczylem tak jak powinienem injectem i ap25sector pokazalem obraz i potem plik topology dla LT2.0

    ale na koncu pokazuje mi ze patched sector to 129808 a nie tak jak wszyscy pisza 16608
    Czy mam w tym malym pliku tez zmienic na taki jak w XBC pokazalo czy na 16608 ?
    czy moze zrobilem cos nie tak ??

    Dodam ze po wypaleniu gra pokazuje ze aby zagrac to musze zrobic aktualizacje bo w przeciwnym wypadku gra bedzie niemozliwa.
    Co chce sie aktualizowac i czy moge czy nie usunie mi to przerobki ??
    Czy mozecie doradzic cos ??
    Jestem swiezy w temacie konsol a ja glownie kupilem aby dzieci graly a nie ja (ja tylko z ciekawosci chcialem zobaczyc).

    Prosze o pomoc i jakiekolwiek podpowiedzi
     
Wczytywanie...

Poleć forum