1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Na x360 mam dzwiek a nie mam obrazu

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez kubus230195, Grudzień 10, 2008.

  1. kubus230195

    kubus230195 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam duzy problem a mianowicie gdy podlaczam konsole to na ekranie wyskakuja mi kropki i nic nie widac ale jest dzwiek. nie mam zadnego RoD-a. sprawdzalem na 2 kablach i 2 tv i ciagle to samoo. jak dzwoonilem na infolinie to pani powiedziala ze prawdopodobnie to wtyczka z konsola i mam ja im przeslac na moj koszt bo nie mam gwarancji. ale najlepsze jest to ze kupilem xa na allegro i jestem 2 wlascicielem i potrzebuje jego danych aby przerejestrowac konsole a ja goscia nie slyszalem od roku i nic o nim nie wiem ...;;(

    prosze o pomoc i porade. moze ktos mial podobny probklem ???
    z gory dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    jakim kablem podłączasz do tv? tzn przez co? av czy component?
     
  4. kubus230195

    kubus230195 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprawdzalem na component, av i vga i ciagle to samo

    bede chyba musioal wyslac gdzies do serwisu ....:(
     
  5. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    ja też mam taki problem dzwoniłem do serwisu to powiedzieli ze układ graficzny siadł i ze te wina lutów na gpu czy cpu juz nie pamietam, czasami mam też cały zielony obraz
     
  6. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    przyszła mi jeszcze jedena pomysł na myśl ale jeak sprawdzałeś na vga to odpada. niby trybialne ale też na tym się zaciąłęm kiedyś - na kablu component/av masz przełącznik tv/hdtv
     
  7. kubus230195

    kubus230195 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. papux

    papux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2008
    Posty:
    371
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odpowiedz jest prosta.
    Po co te fanaberie i domysły??

    Masz zimne luty na chipie skalującym ANA/HANA niemożliwe do naprawienia w przeciętnym serwisie. Potrzebna stacja lutownica z prawdziwego zdarzenia oraz proces lutowniczy dla BGA.

    Proste

    To samo tyczy się zielonego koloru. Wszystko zależy który styk puszcza.
     
Wczytywanie...

Poleć forum