1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nagrac...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dzokej, Listopad 28, 2010.

  1. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    dobra chcialbum nagrac film jak gram na klocku (beze mnei w roli glowniej ;p) .prodxe o pomoc.(ale prosze nie pisac aby wciasc aparat i nagrywac tylko to co sei dzieje na tv:p)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Chyba można spróbować w ten sposób:
    kupić kartę tv do komputera i do tej karty podłączyć konsolkę
    jak będziesz miał obraz z karty tv do której jest podłączony X to będziesz mógł nagrywać jakimś programem na kompie np. hyper cam
     
  4. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    dobra . jeszcze jedno czy w laptopie moze sie taka karta znajowac???
     
  5. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Zależnie od laptopa, ale raczej nie, musisz mieć wolne wejście PCI albo karte z wejściem np. USB
     
  6. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    dobra czyli podsumujmy:p:
    1 podlaczyc laptop do tv przez usb
    2 jesli mam obraz to nagrywam..
    (jesli cos nie teges napisalem to napisac .
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  8. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
  9. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Jak ty czytasz, jak chcesz podłączyć TV przez USB, napisałem że żeby nagrać obraz z xboxa potrzebujesz dokupić kartę do PC, i to nie ma pewności czy działa nigdy tego nie próbowałem i nie widziałem jak ktoś to robi
     
  10. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    dobra spokojnie...... wszysktim podzekuje
     
Wczytywanie...

Poleć forum