1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nagrałem gears of war 3 i lipa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Prezes91, Grudzień 18, 2011.

  1. Prezes91

    Prezes91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam nagrałem grę geras of war 3 na płytę dvd verbatim prędkościa 4x oraz najnowszym img burn wszystko doszło do końca wkładam do konsoli na chwile ruszy płytą i stoji wie ktoś co jest zgrane posiadam Ixtreme Lt 2.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. Prezes91

    Prezes91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie da rady nacisną informacji o grze i nie ma opcji skopiuj na dysk. jak wczytuje to nie żadnego obrazka z gry tylko pisze zagraj w gre.
     
  5. zadyma

    zadyma Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wypal jeszcze raz tylko z prędkością 2x
     
  6. Prezes91

    Prezes91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    brak płyt i jak nagrywałem nie dawałem opcji weryfikuj

    może mi ktoś powiedzieć co mam zrobić żeby to działało albo jakaś uwaga na przyszłość dzisiaj cały dzień biegałem żeby mi ziomek przerobił tego xboxa spóźniłem się na zajęcia i na zaliczenia bo żyłem myślą że pogram w Gears Of War 3 a tutaj wyszło jak zawsze, albo dajcie jakomś uwagę na przyszłość chyba że darady jeszcze to naprawić

    wkładam płytę do napędu zakręci 2-3 razy pisze zagraj w grę nie ma żadnego obrazka jak to zawsze jest i nie mogę naciśnać Y żeby zainstalować jak daję włączenie gry to chwilowy czarny ekran i wywala mnie do dashboardu

    nagrywałem opcją 4x bez weryfikacji płytę nagrało od początku do końca bez błędów nagrywarka to lg 3 letnia
     
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    po pierwsze to studiujesz a nie umiesz pisac po Polsku??? po drugie to skoro masz zagraj w gre to ewidentnie to jest wina slabej plyty lub nagrywarki, ale stawiam na to drugie gdyz 3 letnia nagrywarka to nie jest cos co sie nadaje do nagrywania na xboxa, kup plyte verbatim i sprobuj nagrac z predkoscia 2x max i z weryfikacja, jesli nie pomoze to wymiana nagrywarki ewentualnie nagranie u kogos innego ewentualnie kupienie oryginala
     
  8. Prezes91

    Prezes91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzięki za info dzisiaj spróbuje i napisze

    DOG29:
    Ejże! nie pisz posta pod postem, masz przycisk "edit". Połączyłem//
     
  9. bastard79

    bastard79 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    miałem i mam ten sam problem z GoW3, wypaliłem na verbatimie i esperanzie z weryfikacją z predkoscią 3x. zadnego bledu, wkladam do slima i na 3 sekundy czarny obraz i powrót do dasha. mam lt2.0 dash 599
     
  10. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    !up
    a pisze że ten typ nośnika nie jest obsługiwany?? jak tak to flaga :(
    @barman_2000
    co ty pieprzysz, moja nagrywarka ma 4 lata i wszystko świetnie nagrywa. Nie osądzaj z góry;x
     
  11. Leonsky

    Leonsky Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam identyczny problem. Mam LT 2.0, nie mam flagi, cichej aktualizacji raczej też nie, ponieważ CoD MW3 mi działa normalnie.

    Nagrywarka LG hl-dt-st dvd-ram gh22np20 ata.

    Nagrywałem GoW3 3 razy i raz X-men Destiny zawsze to samo gra się niby uruchamia jest czarny ekran kilka sekund i powrót do ekranu głównego.
     
Wczytywanie...

Poleć forum