1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nagram tym gre ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kuubi12, Lipiec 5, 2010.

  1. kuubi12

    kuubi12 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Jasne że tak , przecież pisze że nagrywarka obsługuje DVD + R DL . Więc wrzucasz płytę odpalasz clonecd lub imgburn albo XBC i nagrywasz .
     
  4. bartox321

    bartox321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ta wedlug mnie tak :>
     
  5. kuubi12

    kuubi12 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeszcze jedno pytanie . jak mam soft 1.5 to na jaki wave???
     
  6. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Jak masz 1.5 to paczujesz do wave 2 .
     
  7. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
  8. rafalbork

    rafalbork Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wiocha, nie znasz ;)
    do paczowania użyj 360WavesPatcher, wpisz w google, a znajdziesz
     
  9. kuubi12

    kuubi12 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wystarczy ze sciagne , spat****e i moge nagrywac na plyte/??
     
  10. Zozol

    Zozol Banned

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gryfino
    Oczywiście możesz nagrywać do nagrywania polecam CLONEDVD2
     
  11. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Chyba raczej clonecd ...
     
  12. stawik997

    stawik997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    172
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Na 100% tak ja ją mam i działa
     
Wczytywanie...

Poleć forum