1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrana gra odtwarzana jako film?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez herbul, Październik 15, 2009.

  1. herbul

    herbul Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Posiadam grę Fifa 10 PL od skazy. Sprawdziłem w abgx360 czy obraz jest dobry i wszystko jest tak jak należy, więc przystąpilem do nagrywania gry programem ImgBurn. Zrobiłem wszystko jak zawsze, jednak gdy probowalem odpalić grę na Xboxie, zamiast gry odpala się biały ekran i na nim logo x360... Są równiez opcje takie jak do odtwarzania filmów, czyli play, stop itd... Sprawdzilem w PC i na płycie są foldery takie jak na filmie DVD czyli VIDEO_TS i AUDIO_TS oraz jeszcze jeden. Domyślam się, że jakoś źle ustawiłem opcje w ImgBurnie, coś źle z Type Bookiem czy czymś, ale nie chcę już kombinować i marnować kolejnych płyt, bo zmarnowałem już 3, a ostatnia mi została w domu, a nie ukrywam, że chcialbym pograć. Nagrywam Verbatimami. Proszę o pomoc, wskazówkę jak to nagrać by było ok... Nie raz nagrywalem, lecz pierwszy raz spotykam się z takim czymś. Nie wiem czy taki temat był już na forum, lecz szukałem i nie potrafiłem znaleźć. Jeśli tak, prosiłbym o linka ;)
    Z góry dziękuje, pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ciacin9

    ciacin9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojnicz
    a jaka masz przerobke?? szlyszlem ze takie cos jest na Ixtreme 1.5 .
     
  4. ZenStone

    ZenStone Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    JA mam ten sam problem i tez mam 1.5 przerobke !
    ja nagrywalem section 8 ! Nie da sie czegos zrobic zeby plyty nie wyrzucac ?
     
  5. herbul

    herbul Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tym właśnie jest problem, bo dokładnie nie wiem jaką mam, ale na 99% jest to 1.51.. Tak przynajmniej twierdził poprzedni właściciel xboxa.

    To, że mam takie foldery "jak z filmu" to jest normalnie?

    Wina xboxa czy źle nagrane?
     
  6. ZenStone

    ZenStone Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    JA tak samo nagralem na Verbatimki wszystko sprawdzone abgx a gra nie dziala
     
  7. ciacin9

    ciacin9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojnicz
    zeby ci nowe gry dzialaly to potrzebne jest 1.6 ( ja mam fife 10 niestety po angielsku i przerobke 1.6 i mi dziala )
     
  8. ZenStone

    ZenStone Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1.6 koniecznie ? Nie da sie odpalic na 1.5 ?
     
  9. herbul

    herbul Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale jak mam przeróbkę 1.51, to Fifa 10 powinna przecież działać, czyż nie?
     
  10. ZenStone

    ZenStone Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mi dzialaja nowe gry typu Prototype itd ale Section 8 cos nie chodzi nie wiem czu plytka jest do wyrzucenia czy nie
     
  11. ciacin9

    ciacin9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojnicz
    nie bedzie dzialac . tak jak wyzej pisalem nowe gry dzialaja tylko na 1.6
     
  12. herbul

    herbul Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A można jakoś taką gre zpatchować, aby aby działała na starszych przeróbkach? Czytałem gdzieś o tym, ale już nie pamiętam jak to się przerabiało. Mógłbyś dać jakiś link do tutoriala czy instrukcji jak taką gre przerobić?
     
  13. ciacin9

    ciacin9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojnicz
  14. ZenStone

    ZenStone Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. herbul

    herbul Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki, spróbuje...

    Najwyżej stracę kolejną plyte.
     
  16. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Można zrobić żeby na starszej przeróbce działało!

    Musisz spatchować grę na wave2. Jak? Znajdziesz w dziale ISO i poradniki
     
  17. ciacin9

    ciacin9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojnicz
    ale w takie gry nie radze grac na xbox live bo bana mozna dostac
     
Wczytywanie...

Poleć forum