1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrana gra !!! Problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ZenStone, Październik 14, 2009.

  1. ZenStone

    ZenStone Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem grę na Xboxa wszystko sprawdzilem przez abgx360 i wszystko bylo Ok . Plyta nagrala sie poprawnie ale po wlozeniu jej do napedu gra sie nie wlaczala i pisalo tylko zeby odpalic DvD , gra jest do wyrzucenia czy nie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    jaka grę nagrałeś i jaka masz przeróbkę? pewnie nagrałeś nowość na 1.51 a ty masz jakąś starsza przeróbkę
     
  4. ZenStone

    ZenStone Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wlasnie ze mam 1.51 :p i qrcze nie wiem czemu nie dziala .
    PS Nagralem Section 8 .
    Ale inne nowe gierki mi dzialaja nie wiem co jest .
    Prosze o odpowiedz :<
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  6. ZenStone

    ZenStone Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A górna część ABGX?
     
  8. ZenStone

    ZenStone Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    obraz jest ok
    jakie te inne gierki ci dzialaja???
    pewnie masz ix 1.5 a nie ix 1.51
    kiedy przerabiales??
     
  10. ZenStone

    ZenStone Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przerabialem w tamte swieta , ale juz znalazlem poradnik jak zrobic zeby gry dzialaly na starszych Firmware :D .
    Dzieki za wszystko .
    DO ZAMKNIECIA
     
  11. chudyosw2

    chudyosw2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    OsW
    Ja miałem tak samo otwórz napęd i go zamknij i tak cały czas aż odpali. Potem już chodzi normalnie
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    masz 1.5 zamykam
     
Wczytywanie...

Poleć forum