1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrana gra prosi o aktualizację

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Amelia, Styczeń 29, 2011.

  1. Amelia

    Amelia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Witam, nagrałem grę Kinectimals i po włożeniu do konsoli prosi o aktualizację - co w tym przypadku robić ? KOnsola jest przerobiona 1.1.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. darnokPL

    darnokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rymanów
    A nie da się tego ominąć?
    Mówię tak ponieważ nie mam tej gry, ale tak przeczuwam :).
     
  4. Amelia

    Amelia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Jeżeli ominę aktualizację to gra się nie uruchomi - nie wiem co robić bo nie chcę namieszać ...
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  6. wojtekvq

    wojtekvq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Musisz aktualizować w nowszych grach jest to wymagane przy każdym włączeniu będzie sie pokazywał ten komunikat
     
  7. Macjas

    Macjas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    grabarz z ciebie? no moze digger brzmi lepiej ;]
     
  9. Macjas

    Macjas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tez tak mialem tylko z GTA IV, zaktualizowalem i dziala wszystko i musisz nagrac imgburnem ;p
    +++++++++++++++++++
     
Wczytywanie...

Poleć forum