1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrana plyta.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Maxi178PL, Wrzesień 3, 2012.

  1. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    Witam, zakupilem plyte 8,5 gb dvd+r dl platinum, wszystko ladnie sie nagralo, zero bledow, wkladam do konsoli odczytuje czarny ekran,a po chwili wywala do dasha[menu konsoli] pisze, uruchom gre, wlaczam i nic... nagrywane zwykla nagrywarka pod lt 3.0
    ps. gra to sleepin dogs

    EDIT!
    Najnowszy dash, przerobka nie znam dlatego nagrywalem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nagraj obraz przygotowany pod LT 2.0 - cofnij topologię przez program Xbox Backup Creator. Jeśli nie zadziała to masz starszą przeróbkę(np. LT+ 1.9). Co wyskakuje jak wkładasz płytę do napędu??
     
  4. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    Jestem w tym zielony, da sie na tej plycie, czy trzeba nowa? peirwszy raz nagrywalem..
    Nic, po prostu uruchamia sie czary ekran, a po chwili wywala do dasha i pisze uruchom gre daje znowu i to samo :)
     
  5. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Oczywiście, że musi być nowa płyta.
     
  6. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    Oki, czyli moja konsola nie ma lt 3.0?
     
  7. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jaki masz napęd w konsoli(rok prod. konsoli??)?? Stawiam, że masz coś starszego niż LT 2.0 bo piszesz w pierwszym poście, że jak wkładasz płytę to wyskakuję tylko ''Uruchom Grę''.
     
  8. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    No to sluchaj, rok. 09 03 14 jasper, naped hitachi lub liteon, wedlug ss google; konsola byla przerabiala(tak koles mowil) ok 3 4 mies temu, fifa 11 ninja gaiden niby kolesiowi chodzila pirat, widzialem save, od kolegi fifa 10 i skate 3 nie chodza wyskakuje logo xboxa, bo chyba na stara przerobke zrobione, bo kumpel przerabial 2 lata temu.
     
  9. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    probowalem nagrac sniper elite v2 jest to na lt 2.0 no to zmienilem w ustawieniach 1913760 i wyskoczyl tak blad
    [​IMG] veryfikacja sektorow 22%
     
  10. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Nagrywaj clonemcd. A gry xgd3 skanowane abgx360 na ustwieniu autofix level 3.nagrywanie najlepiej 2.4x lub 4x. 3Miechy temu lt 3.0
     
  11. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    To moze mi daj tutka jakiegos do clonecd, ja ciagle jade na 2.4x, no wlasnie nie wiem, nagralem sleepin dogs lt 3.0 pisze uruchom gre czarny ekran i wywala do dasha, a jak nagralem na tym lt 2.0 i z tym bledem, to jak stare gry od kolegi pisze uruchom plyte dvd i sie logo x360 pokazuje :pP
     
  12. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Nie trzeba do clone poradnika .snipera tym nagrasz. Czarny ekran nie wgrana topologia lub nie po te lt. Jak nagrales pod lt3. Skan abgx360i ustawienie autofix level 3 w abgx360.to albo lt 2.0.albo cos zle robisz.
     
  13. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    Nie musialem topologii raczej wgrywac, to xgd3 sleepin dogs i nagrywalem pod lt 3.0 i bylo 0 bledow. Mam ejszcze jedna plyte, nie chce jej zmarnowac, to nie wiem teraz co mam zrobic, chce teraz nagrac red dead redemption
     
  14. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    ps dodam, ze gdy kupilem konsole, to miala konto live, czyli byla podlaczana chyba do internetu, ja tez ja podlaczylem i niby jest tak jak wczesniej, czyli uruchom gre, etc, a cos slyszalem o jakies cichej aktualizacji na lt 2.0; p
     
  15. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Red dead ci pojdzie. To nagraj pod lt 2.0 jak ma cicha.
     
  16. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    no wlasnie chytba nie ma cichej, nie wiem, napisalem, ze podlaczylem do neta, to jest normalnie, tak jak wczesniej, uruchom gre sleepin dogs, czarny ekran i po chwili wywala do dasha, a stare gry typu fifa 10 ten elite pisze uruchom plyte dvd ilogo x360
     
  17. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    Dobra, na 99% mam lt 3.0, bo wzialem od kolegi gry, on ma stara przerobke i mi pisze uruchom plyte dvd, na elite sniper v2 co nagralem pod lt 2.0 też, a jak nagralem sleepin dogs na lt 3.0 to pisze uruchom gre, a nie plyte dvd, czyli jest ok, a chyba zle nagralem gre, w agbx mialem ustawione level 2 moze od tego, nie wiem sprobuje po szkole nagrac gre pod lt 3.0 i sie zobaczy na spokojnie, dzieki :)
     
  18. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    abgx 360 autofix level 3 i najlepiej używać clona cd jak cię spyta to dajesz nagraj do końca sesji takie coś tylko jak jest xgd3. I używaj opcji edytuj nie pisz posta pod postem.
     
  19. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    Wiem, wczoraj nie dzialala mi opcja edytuj, wlasnie jak nagrywalem sleepin dogs pod lt 3.0 to chyba było autofix level 2, bo tak mialem, dopiero przed chwila zmienilem na level 3 ;) Bede nagrywac gre jutro lt 3.0 xgd2, pozdro ;p dokladnie to red dead redemption.
    A mam pytanie, co to jest te autofix level 2 a 3? czym sie rozni ;P
     
  20. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Przelatujesz grę agbxem?
     
  21. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    Tak sleepin dogs tak zrobilem, ale bylo level 2 zaznaczone :p A red dead redemption dalem przez level 3 :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum