1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrane gry XGD3 na lt 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez imbir8, Maj 12, 2013.

  1. imbir8

    imbir8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Witam, ja mam takie pytanko, nagrałem dwie gry XGD3, Crysisa 3 i Dead Space 3 na lt 3.0 dla kumpla. Zrobiłem wszystko tak jak w tutorialu na forum, w abgx360 ustwiłem level 3 i gdy wkładam do mojej konsoli z lt 2.0 to te gry działają i czy tak powinno być? Wszystko zrobiłem poprawnie, więc nie wiem czy te gry będą działać ziomkowi który ma lt 3.0?? Bo jestem ciemny, Co by się działo kiedy bym wkładał gry pod lt 3.0 do konsoli z lt 2.0?

    Z góry dzięki za odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    gry nagrane pod lt 3.0 nie beda dzialac pod lt 2.0 i odwrotnie
     
  4. imbir8

    imbir8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    No to gdzie ja zrobiłem błąd kurna, w abgx wszystko prawidłowo ustawiłem najważniejsze jest chyba autofix level 3 i tak to zrobiłem, w imgburn też mam wszystko dobrze ustawione. Więc macie jakiś rady gdzie popełniłem błąd??
     
  5. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    To zależy jaki masz napęd w samsungu i hitachi(jeśli mnie pamięć nie myli) jest lt2.1 i w tych napędach z tym lt 2.1 będą działać kopie nagrane pod lt3 i lt2 . No chyba że źle spathowales. A jak rozpoznać czy jest to kopia gry pod lt3 . Robisz skan płyty (gry)i jeśli jest topology veryfic na zielono to jest to kopia pod lt3 i koledze będzie działać
     
Wczytywanie...

Poleć forum