1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagranie Assassin's Creed 2 - problem...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Grochol, Listopad 18, 2009.

  1. Grochol

    Grochol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Knurów
    Witam. Mam pewien problem z nagraniem ww. gry, a dokładniej to po raz pierwszy pobrałem grę nie z torrenta, i teraz nie wiem jak mam się do niej zabrać, gdyż wszystkie pliki są ponumerowane od 1 do 37 i skompresowane do .rar. No i tu pojawia się mój kłopot, nie mam pojęcia co z tym zrobić, czy wypakować wszystko czy może też sam już nie wiem co. Prosił bym o jakąś pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bemben1991

    bemben1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rybnik
    Wypakuj Sobie wszystko. Wrzuc Patha pod 1.6 czyli Wave 3. Poźniej wypal sobie ImgBurn'em prędkościa 2,4x i bedzie śmigać. Opis Patchowania jest na Forum. Możesz zawsze użyc ActivateIso. ;) Pozdro
     
  4. Grochol

    Grochol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Knurów
    Czyli jak mam już Activate.iso bo ściągałem go do tekkena, to mam wypakować wszystkie 37 partów i nagrać je na płycie?
     
  5. Kisiel_i_Ciastka

    Kisiel_i_Ciastka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chojna
    Tak, wypakuj, zobacz czy jest plik .DVD jak nie to utwórz go i heja ;)
     
  6. Grochol

    Grochol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Knurów
    mam takie pliki po wypakowaniu [​IMG] co z tym zrobić
     
  7. zary

    zary Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Pierwszy raz widzę takie coś
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wypakowac jeszcze raz poczynajac od dnl-ac2.001
     
  9. Grochol

    Grochol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Knurów
    Już opanowałem sytuację. Temat można zamknąć
     
  10. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    To jeszcze mało widziałeś. Wychodzi na to ze paczka z grą była "Zrepakowana" przez inną grupę, najczęściej wcelu umieszczenia paczek na jakimś RapitShicie, dlatego po rozpakowaniu, ukazało nam się kolejne archiwum (grupy pierwotnej), które należy wypakować tak samo poczynając od pierwszego archiwum *.001.

    W programie 7zip (jak i innym), by sprawdzić co jest w środku, klikamy prawym klawiszem na pierwsze archiwum, następnie 7zip - Otwórz Archiwum.
     
Wczytywanie...

Poleć forum