1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nagranie Black Ops

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez canabis, Maj 4, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. canabis

    canabis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam LT 1.0. Jak nagrać Black Ops by działał?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Vassi

    Vassi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    551
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Ściągnij, odpal imgburn nagraj, graj. Poza tym jest poradnik na forum. Tutaj nie ma żadnej filozofii.
     
  4. canabis

    canabis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobilem już tak, przepuściłem przez ostatni abgx i nie działa.
     
  5. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    a nagrywsza plik iso. czy dvd. ??? bo w img nagrywam dvd. a w clone plik iso.

    tylko ze na moim lapku nagrywam na clonie bo na img nie wypala bo bład wyskakuje,i to mnie dziwi jak by nagrywarka padala to bym na clonie chyba tez niewypalil,mial ktos taki problem?,
     
  6. canabis

    canabis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    .dvd
    Pisząc,że nie działa nie miałem na myśli,że napęd jej w ogóle nie widzi,lecz to,że przez zabezpieczenia,które ma kilka gier (MW2, H3, HR, BO) jest proces uruchamiania i zaraz błąd ,,disc is unreadable "
     
  7. Grantone PL

    Grantone PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    black ops ma AP25 więc na LT1.0 nie będzie działało musisz przerobić na LT+ albo poszukaj na forum poradnika pod LT 1.0 :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum