1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagranie DVD

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Ryderus, Grudzień 12, 2011.

  1. Ryderus

    Ryderus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam. moge nagrać gre z plikiem dvd. Nie mam ISO bo gdzies mi sie zgubilo tylko mam DVD
    Czy nagram tylko samym DVD?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. Vegeto

    Vegeto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    348
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    AyuCity
    Albo ja nie rozumie albo Ty chcesz nagrac sam plik .dvd bez .iso ?
     
  5. Ryderus

    Ryderus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    przeciez w imgburn wrzuca sie plik dvd juz tak nagrywalem ok. 60 gier i dzialaja
     
  6. Vegeto

    Vegeto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    348
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    AyuCity
    No to skoro nagrywales to o co Ci chodzi bo nie rozumie? =_=
     
  7. Ryderus

    Ryderus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    bo ja mialem w folderze plik iso i dvd.
     
  8. Vegeto

    Vegeto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    348
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    AyuCity
    Z tego co wiem plik .dvd to jest plik tekstowy a .iso to jest cala gra, wiec do programu zapodajesz .dvd a dzieki temu on nagrywa te .iso jesli sie myle niech mnie ktos poprawi...
     
  9. jacq64

    jacq64 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    przecież taki plik .dvd waży jakieś kilka bajtów to raczej nie nagrasz
     
Wczytywanie...

Poleć forum