1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagranie Fable III

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez hubert85, Kwiecień 26, 2012.

  1. hubert85

    hubert85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hej :)
    Mam x360 z LT 2.0. Ściągnąłem sobie FABLE III z ap 2.5.
    jak ustawić nowe ABX żeby nie zrobiło mi je pod LT 3.0 tylko moje 2.0
    Dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. demon1109

    demon1109 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    trzeba chyba sciagnac starsza wersje abgx i jeszcze cos w backup creator, poczekaj na inne odpowiedzi
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  5. hubert85

    hubert85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zrobiłem tak jak pisze i nie działa :/ jakieś sugestie? NFS Hot Pursuit przepuściłem przez jakiś starszy ABX i działa super tylko nie wiem przez który.
     
  6. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jaki masz dash i czy masz cichą aktualizacje?
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Przepuść przez abgx'a v1.0.5.
     
  8. hubert85

    hubert85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kurde ściągnąłem i podpisany był jako abx 1.0.5 ale teraz w "about" piszę że to wersja 1.0.2 :/ to na pewno zadziała ? szkoda mi kolejnej płytki.
     
  9. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
  10. hubert85

    hubert85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie był, aczkolwiek mam zbanowaną konsolę po tym jak wróciła z "serwisu LT 2.0" Wszystkie gry XGD3 prócz GoW 3 w które grałem do tej pory chodzą - CoD MW 3, Batman: AC, Halo 10th Anniversery. NFSa który ma ap 2,5 po przepuszczeniu przez abx kilka miesięcy temu uruchomiłem normalnie :)
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wersja skórki.

    Nie do wszystkich wersji są patche. Musisz sprawdzać w logu abgx'a, czy je dograło.
     
  12. hubert85

    hubert85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dałem jeszcze raz przez abx i tak to wygląda chyba jednak źle co? Sorry za zawracanie **** ;)
    [​IMG]
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Dwie możliwości: LT 3.0 albo szukasz wstawki, do której są patche.
     
  14. hubert85

    hubert85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli nie odpale tej wersji na moim LT? no nic dzięki za pomoc :)
     
  15. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Odpalisz, jeśli znajdziesz wersję, do której abgx v1.0.5 dogra patche.
     
    1 osoba to lubi.
  16. hubert85

    hubert85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale czego wersję gry?
     
  17. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Inną wstawkę (od innej grupy ripującej). Po prostu, nie do wszystkich wersji są patche.
     
    1 osoba to lubi.
  18. hubert85

    hubert85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Już rozumiem. Wielkie dzięki za pomoc Adamie :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum