1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagranie gier na LT 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cinek14jaworz, Styczeń 3, 2012.

  1. cinek14jaworz

    cinek14jaworz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam w czwartek przyszła mi konsola xbox 360 z LT 2.0 .
    Nagrałem gre FIFA 12 z tym oto poradnikiem
    Jak nagrywać gry na XBOXA 360 z XGD3 LT+2.0 - YouTube
    wszystko dobrze sie nagrało wsadzam gre do konsoli i pisze nierozpoznan plyta kod statusu 03-57-00
    prosze o pomoc bo nigdy nie nagrywalem gier na xboxa poniewarz to jest moja pierwsza przerobka.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cinek14jaworz

    cinek14jaworz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dodam jescze nagrywalem na plyte PLATINUM
     
  4. lakiluk2424

    lakiluk2424 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    123
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Powody:

    • Nagrywasz z za szybką prędkościa (max??) (użyj 2.4 bodajże najmniejsza)
    • Słabą masz nagrywarke w pc lub w laptoopie tak można powiedzieć.
    • Płyty Platinum nie są zbyt dobre.
    • Gorszy napęd w xboxie masz.


    Wniosek:

    Polecam płyty VERBATIM. A jak już kupiłem więcej PLATINUM to nagraj jeszcze raz z mniejszą prędkością.

    lakiluk2424:p
     
  5. cinek14jaworz

    cinek14jaworz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. cinek14jaworz

    cinek14jaworz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    możesz poradzić jakiś dobry poradnik do nagrywania gier ?
     
  7. lakiluk2424

    lakiluk2424 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    123
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  8. cinek14jaworz

    cinek14jaworz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to jutro zakupie verbatim a teraz jeszcze raz nagram na platinum
     
  9. lakiluk2424

    lakiluk2424 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    123
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    OK

    A z jakiej nagrywarki korzystasz??

    *Polecam nagrywarke ihas

    lakiluk2424:p
     
  10. cinek14jaworz

    cinek14jaworz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. lakiluk2424

    lakiluk2424 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    123
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To jest stara nagrywarka, ma prawo na takie rzeczy.

    Więc lepiej zakupić lepsze płyty na tą nagrywarke (VERBATIM)

    Lub zakup nową nagrywarke ihas ;)

    lakiluk2424:p
     
  12. cinek14jaworz

    cinek14jaworz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak kupie plytke verbatim to powinno wszystko dzilac ok?
     
  13. lakiluk2424

    lakiluk2424 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    123
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wg mnie powinno ale 100% to niezapewniam ;) Jak wszystko będzie ok to daj znać, a jak nie to wina przy nagrywarce (widocznie)

    lakiluk2424:p
     
  14. cinek14jaworz

    cinek14jaworz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a wczesniej nagrywalem gry na konsole ps2 i wszystko dzialalo dobrze
     
  15. lakiluk2424

    lakiluk2424 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    123
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ps2 to nie xbox :mad:
     
Wczytywanie...

Poleć forum