1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagranie gry na innych plytach..

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez ziomal666v, Marzec 16, 2013.

  1. ziomal666v

    ziomal666v Banned

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    60
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam jedną plytę platinum, oczywiscie gry nagrywam verbatimami ihas, wgrany soft pod verbatimy teraz mam pytanie bo bede nagrywać Tomb Raidera, jeżeli mi wypali bez błedu to będe mógł grać na tym platinum live? Bo mam soft pod verbatimy i nie wiem czy to wypali mi 100% na tym platinum czy 97% nie chce zmieniać bo zawsze nagrywam verbatimami ale mam jedna plyte i moglbym ta gre nagrać, wczoraj nagrałem bez problemu snipera ghost warrior 2 ale pozniej nagralem na verbatim bo nie wiem czy bana moge dostać ;p czekam na odp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    powiem krótko jesli masz wgrany plik pod verby od cevy to po wrzuceniu platyna ci poleci bledem gdyz kazde ID jest ustawione w tym pliku na predkosc x4 gdzie platyny tym nie spalisz i wywali blad no chyba ze masz cmc mag d03-64 i niby ją mozna wypalic z takowa predkoscia choc nie daje gwarancji , mozesz ja spalic wgywajac plik zrobiony pod platyne z predkoscia 2,4 a potem wrucic do verby
     
  4. ziomal666v

    ziomal666v Banned

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    60
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie wiem jaki mam plik wgrany bo kupilem od razu ihasa, wczoraj nagrałem sniper'a 2.4x i mi sie zmienila predkosc na 4x i nagrywało tak do końca ale przy weryfikacji zero błędów, wylaczone OPC mam... Czyli? Nic nie chce zmieniać ;p
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    no skoro ci nagralo na platinum snipera to sprobuj tomb rider , predkosc sie zmienila z 2,4 na 4x bo jak mowilem tak sa ustawione ID plyt no chyba ze teraz mowisz o verbatimie
     
  6. ziomal666v

    ziomal666v Banned

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    60
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nagrałem gre na tej plycie, wszystko bez bledów, zainstalowało się na dysku, moge spokojnie grać live i ihas nagrał 100% czy 97?
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Nagranie gry na innych plytach..

    Jak nie było przed nagraniem komunikatu o truncate lub overburn to gra nagrała sie w 100 %, także można grać na xbl :)

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
  8. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tomb Raider jest w formacie XGD2, więc choćby nie wiem co musiał się nagrać, bo ma 7,29GB.
     
Wczytywanie...

Poleć forum