1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nagranie gry na lt 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lollicropp, Grudzień 27, 2011.

  1. lollicropp

    lollicropp Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    dzisiaj przerobilem konsole i chcialbym pierwszy raz nagrac gre. jesli gra nie uzywa AP25 ( gra Prototype ) to trzeba najpierw uzyc programu abgx360 czy po prostu juz nagrac gre na plyte IMGBURN'em ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. davero

    davero Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Będzie można nagrywac gry na lt 3.0 stara nagrywarką lg ? czy prócz przeróbki trzeba zaopatrzyć się w nową nagrywarkę ?

    pozdrawiam
     
  4. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    będzie można trzeba będzie obrazy patchować przed nagraniem. najlepiej się jest w nowego ihas zaopatrzyć
     
  5. lollicropp

    lollicropp Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    malo na temat... ktos odpowie?
     
  6. 87gelu87

    87gelu87 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    166
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie trzeba ihasa zadnego na zwylkych nagrywarkach mozna nagrywac..
     
  7. lollicropp

    lollicropp Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    to dalej nie na moj temat...
     
  8. mrcinkam

    mrcinkam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przepusc bo moze gra nie ma czegos dogranego nie zaszkodzi a trwato 2 minuty..
     
  9. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Każdy obraz trzeba sprawdzić, bo jeśli sa błędy crc to nic nie pomoże... Ale tak to możesz nagrywać spokojnie, sam mam ix 1.6 i prototype działa bez problemu

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  10. lollicropp

    lollicropp Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  11. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    374
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ludzie pomóżcie jak nagrałem nowego AC i wyskakuje płyta nie jest obsługiwana, mam LT3.0 co robię nie tak?
    Pomoże mi ktoś??
     
  12. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    374
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A gdzie ja znajdę te pliki?
     
  13. ZdzichoTnT

    ZdzichoTnT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    87
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A ja bym prosił jednak o odpowiedź na pytanie z początku wątku. Tj. ściągam starą grę np. GTA to czy muszę ją nagrywać na nowej nagrywarce oraz czy mam ją przypuszczać przez agbx? Czy muszę coś jeszcze?

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
     
  14. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    374
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    I te pliki mogę wgrać do AC tak?
     
  15. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    A ja mam pytanie odnośnie Assassina:
    czy do wersji Assassins.Creed.Revelations.PL.XBOX360-SRT jest topologia?
    bo została mi ostatnia płytka, a mam ochotę dziś pograć Enzio :)
     
  16. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    374
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ostanie pytanie ten XBC mam mieć cały czas odpalony jaki mi się gra nagrywa gra w imgburn
     
  17. zolty85

    zolty85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam przerobiłem dzisiaj konsole na LT 3.0 właśnie nagrałem sobie WRC 2 2011 po wcześniejszym przepuszczeniu przez abgx. Nagrywalem clonem a po odpaleniu w xboxie wyskoczyl komunikat ze by wyczyscic plyte albo zresetowac konsole co robić??? jestem laikiem prosze o dokładne wytłumaczenie
     
  18. acze

    acze Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich forumowiczów ! Też mam problem. Lt 3.0 napęd Benq. Obraz Forzy 4 spatchowałem, następnie nagrałem Imgburnem z opcją truncate na verbatima, jednak po wsadzeniu płytki do napędu gra się nie uruchamia, słychać tylko że próbuje czytać i nic pozatym.
    Pomoże ktoś ? Pozdrawiam
     
  19. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak
     
  20. Mateo90

    Mateo90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    374
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dziękuję za odpowiedzi które mi bardzo pomogły.
    Gra nagrana dobrze! (stara nagrywarka)
     
  21. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Gry xgd2 bez ap 2.5 przepuszczasz przez abgx i nagrywasz.

    Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum