1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagranie gry xgd3 przeznaczonej pod lt 3.0 na lt2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ma4ensi, Lipiec 24, 2013.

  1. Ma4ensi

    Ma4ensi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam mam konsole z lt2.0 i chcialbym nagrac sobie gre Far Cry 3 (xgd3), nie mam nagrywarki ihash, ale nagrywalem kiedys metoda truncate gry przeznaczone na lt 3.0 xgd3 i mi dzialaly. Teraz jednak po nagraniu konsola nie moze odczytac plyty (wyskakuje komunikat zeby przetrzec plyte scierka, badz zresetowac konsole). Plyte nagrywalem zgodnie z poradnikiem forumowym, z tym ze podczas sprawdzania obrazu plyty w abx wyskoczyly mi jakies bledy, obraz plyty nagrywalem metoda truncate (wszystko ok). Czy jest mozliwosc poprawnego nagrania tej gry?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
  4. Ma4ensi

    Ma4ensi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mam pytanie czy jest ktos kto nagral ta gre nagrywarka bez ihasha i mu dziala?
     
  5. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Tak, ja nagrywałem. Działa, lecz nie instaluję się na dysku i czasem bywa że się zatnie i trzeba resetować konsolę.
     
    1 osoba to lubi.
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28136
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    FC3 działa tym co palą Turncate, bez IHAS'a.
    Wystarczy wejść w dział ISO i poszukać wątek o FC3 tam możesz sobie poczytać komu i na czym to chodzi.
     
    1 osoba to lubi.
  7. Ma4ensi

    Ma4ensi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jezeli za pierwszym razem nagrywajac gre, posluzylem sie poradnikiem pod lt3.0 (albo lt2.0 ale xgd2), nie pamietam dokladnie ale ustawialem cos w abgx, czyli patchowalem nie pod swoja wersje przerobki (w dodatku byly jakies bledy), wiec czy te ustawienia sie zapisuja na stale? Pytam bo probowalem juz 3 razy nagrac gre tak jak jest w poradniku, czyli xbox backup creator - img burn i zawsze mam ten sam blad (ze trzeba przetrzec plyte sciereczka bo moze byc porysowana).
     
  8. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Klikasz File - Save Settings - (wpisujesz dowolną nazwę ustawień) - klikasz OK
    Powinno za każdym razem wczytywać te ustawienia ale dla pewności za każdym razem możesz jeszcze wczytać ustawienia klikająć w Load Settings
     
Wczytywanie...

Poleć forum