1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagranie Gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bartekssj5, Kwiecień 2, 2013.

  1. bartekssj5

    bartekssj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pytanie ściągnąłem sobie Forze Horizon i waży ona 8,13 GB i jak nagrywam Img-Burn to przed wypaleniem wyskaluję taki komunikat:
    What do you want me to do:
    Write unitli end of image(Overburn
    Write unitli end of disc (Truncate
    I właśnie to się pojawia i nie wiem co mam zrobić dalej a płytki to Verbatim Proszę o pomoc chłopaki co robić by to nagrać prawidłowo.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Nagraj Truncate, w obrazie gry musi być odpowiednia topologia pod lt2.0 lub lt3.0 w zależności jaką masz wersje lt w napędzie.
    Gre zainstalujesz na dysku za pomocą tricku z mp3

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
  4. bartekssj5

    bartekssj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam Lt 2.0 czyli mam wybrać tą 2 opcje i normalnie się nagra gra na płytkę
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Tak, tylko upewnij się że w obrazie jest topologydata pod lt2.0 i możesz nagrać

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
  6. bartekssj5

    bartekssj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha rozumie a proszę powiedz mi jak to zrobić żeby to sprawdzić
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Przepuść przez abgx z zaznaczoną opcją "Disable writes" jak w logach będzie na czerwono "the 12 first sector..." to jest topologydata lt2.0 jak będzie na zielono "topologydata is curently verificed" to jest pod lt3.0, i żeby zmienić na lt2.0 musisz to zrobić programem Xbox backup creator

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
  8. bartekssj5

    bartekssj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobiłem jak mówiłeś i mam wszystko na zielono i podeślij linka jak zrobić to na Lt 2.0 tym programem Xbox backup creator
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  10. bartekssj5

    bartekssj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oki dzięki za pomoc już zrobiłem i nagrało jak ta lala dzięki za pomoc Temat do Zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum