1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagranie gry

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez VESPERUS v2, Luty 11, 2010.

  1. VESPERUS v2

    VESPERUS v2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    Pobrałem grę Tekken 6 i mam takie pliki:

    e74-t6.iso
    e74-t6.DVD

    oraz

    e74-t6.sfv ?????

    do czego to ma być ??? "e74-t6.sfv" .Jak się wypakowuje gry to takie coś jest przy partach ale teraz ??? jak wypakowywuje e74-t6.iso to pojawia się system uptade itd czyli chyba za daleko.

    Co mam zrobić z tym

    e74-t6.sfv ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    SFV zostaw w spokoju. Nagraj plik dvd i będzie ok.
     
  4. ramsonX360

    ramsonX360 Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Ten plik:
    "e74-t6.sfv"
    usuń, w ImgBurn wybierz plik z rozszerzeniem .dvd i gitara:)
     
  5. VESPERUS v2

    VESPERUS v2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    no ok ale przecież po coś on tam jest nie ?


    Jak mam pliki

    e74-t6.iso
    e74-t6.DVD

    to mam je zmienić na

    IMAGE1.iso
    IMAGE1.DVD

    ???
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jest to plik, który pozostał z wypakowywania. Jeżeli nie masz jeszcze pewności to przeskanuj obraz w abgx.
     
  7. VESPERUS v2

    VESPERUS v2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    ok a jeszcze to pytanie

    Jak mam pliki

    e74-t6.iso
    e74-t6.DVD

    to mam je zmienić na

    IMAGE1.iso
    IMAGE1.DVD
     
  8. jerro

    jerro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    W tym pliku .sfv jest zapisana suma kontrolna ściągniętych plików. Sprawdza się nim czy wszystkie pliki zostały ściągnięte poprawnie. Włącz sobie np. Total Commander i kliknij na ten plik .sfv. Jeśli któryś plik będzie zawierał błędy to musisz go ściągnąć jeszcze raz.
    a nazwę możesz sobie zmienić nawet na Vesperus.iso- to nie ma znaczenia, pod warunkiem że plik .dvd będzie miał taką samą nazwę i wyedytujesz go w notatniku i zmienisz tam pod LayerBreak na Vesperus.iso- więc najlepiej nic nie zmieniaj!
     
Wczytywanie...

Poleć forum