1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagranie płytki, żeby działała

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez killer12, Grudzień 8, 2010.

  1. killer12

    killer12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ściągnąłem brotherhooda, wersje global spolszczoną. W środku wygląda jakby było tylko ok. 100 MB, choć obraz ma 7.3GB, nie wiem, czy to normalne w przypadku gier na x360. W abgx sprawdzałem obraz, ale bez fixowania(nie wiem czy trzeba coś fixować, wszystkie tesy przechodzi, ale przy sprawdzaniu CRC wyskakuje błąd, że jest nie prawidłowe, pewnie przez to spolszczenie). I teraz wystarczy, że otworze obraz w np. nero i nagram na dvd dl i powinno działać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ssqrk

    Ssqrk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gry nagrywaj programem Clonecd z prędkością 2,4x.
    Błąd przy CRC jest spowodowany tym, że w ich bazie danych nie ma tej spolszczonej wersji.
     
  4. killer12

    killer12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki, a ten plik dvd mam w clonecd otworzyć?
     
  5. lukaszwolfjanusz

    lukaszwolfjanusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    tak w cloncd, tylko nie podłączaj się z tą wersją ACB do XBL bo bana dostaniesz
     
  6. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Lepszy jest IMGBURN
     
  7. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Sratatata . CLONECD WIN !!!! x2,4 lub x1 nagrywaj , bezproblemowo bedzie działać.
     
  8. killer12

    killer12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. killer12

    killer12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeszcze mam dwa pytania, jak mam już nagraną płytke(np. od kolegi lub chce zrobić jeszcze jedną kopie) to wystarczy w dowolnym programie do nagrywania dać kopiowanie i mi poprawnie skopiuje i nagra te wszystkie patche, zabezpieczenia itd.?
    Druga sprawa, jeśli mam oryginał, to jak go się kopiuje? Z pod windowsa normalnie?
     
  10. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Z płytki od kolegi robisz obraz na dysk tworzysz jeszcze plik .dvd, obraz (pod LT+) będzie już miał patch
    2.http://xboxforum.pl/iso-f31/kopiowanie-oryginalnej-gry-za-pomoca-zwyklej-nagrywarki-dvd-1983.html
    http://xboxforum.pl/iso-f31/kopiowanie-oryginalnej-gry-za-pomoca-kreon-drive-flash-kreon-7114.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum