1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagranie płyty

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Tasior139, Luty 26, 2014.

  1. Tasior139

    Tasior139 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Witam chciałem sobie nagrac grę na Xboxa ale w programie img burn pisze ze disc not empty a płyta jest pusta dlaczego tak sie dzieje?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jaka nagrywarka, jakie płyty? Twoja pierwsza gierka którą nagrywasz?

    Wysłane z mojego Live With Walkman przy użyciu Tapatalk 4
     
  4. Tasior139

    Tasior139 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Płyty verbatim a nagrywarka to chyba samsung ad5260s, nagrywałem jakieś dwa lata temu ta nagrywarka gry i nie było żadnego problemu
     
  5. TalareK

    TalareK Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    142
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lębork
    Nagrywasz na verbatim dvd+r dl czy dvd-r dl ? Nagrywaj na plusach. Wiesz co to xgd3 ? Jeśli nie to wiedz, że jest to nowe zabiezpieczenie gier. Potrzebujesz nagrywarki, która obsługuje burnermax ( iHas rev. B ) lub nagrywarki, którą obsługuje burnermax payload żeby nagrać nowszą grę.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  6. Tasior139

    Tasior139 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    nagrywam na plusach
     
  7. TalareK

    TalareK Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    142
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lębork
    Masz lt 3.0 ?

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  8. Tasior139

    Tasior139 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    tak mam lt 3.0 dawniej tego problemu nie miałem
     
  9. TalareK

    TalareK Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    142
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lębork
    A nagrywaleś wdg poradnika na forum ? Jeśli nie to nagraj tak jqk jest w poradniku. Jak wdg niego to nagrałeś i nie działa to nie wiem czemu tak jest. Użyłeś tego burner max payload tool na płycie wogóle ?

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  10. Tasior139

    Tasior139 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    ten burner max nie ogsluguje mojej nagrywarki chyba;-/
     
  11. TalareK

    TalareK Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    142
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lębork
    Spróbuj nagrać metodą truncate w takim razie. Jak nie zadziała to tylko nowa nagrywarka... Polecam liteon iHas 124 D lub E, EU. Sam mam rev. D i jestem zadowolony.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  12. Tasior139

    Tasior139 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    dobra spróbuje tak dzięki
     
  13. Tasior139

    Tasior139 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
  14. marek789

    marek789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Sosnowiec
    Tak nada sie

    Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
     
  15. TalareK

    TalareK Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    142
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lębork
    1 osoba to lubi.
  16. marek789

    marek789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Sosnowiec
    1 osoba to lubi.
  17. Tasior139

    Tasior139 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
  18. Tasior139

    Tasior139 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Nagrałem ta zwykła nagrywarkę gre thief chodzi bez żadnych problemów ,ale chciałem sobie rowniez nagrac gta 5 i tu już jest problem poniewaz wyskoczy l bląd ze sciereczka. jak nagrać ta gre ta nagrywarka żeby odpaliła czy da sie w ogole
     
  19. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zwykła nagrywarka może mieć problemy z grami XGD3 i właśnie takie błędy mogą występować.. Najlepiej nagrywać ihasem z wgranym FW albo nagrywarką kompatybilną z payload tool (chociaż tutaj też nie ma 100% pewności na poprawne wypalenie gry).
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum