1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagryuwanie klipów z gier i problem z padem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez RGrandi, Grudzień 8, 2014.

  1. RGrandi

    RGrandi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2014
    Posty:
    94
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam, mam taki problem gdy kupiłem Xboxa i właczyłem Fife tylko mecz bo reszta musiała się pobierać jeszcze wiec nie mogłem innych trybów uruchomić to przy jakiś lepszych akcjach gra była nagrywana a teraz tego nie mam. Nie wiem co sie stało czy to sie jakoś wyłaczyło? Nieraz robiłem dobre akcje w multi w COD i nie nagrało się nic a chciałbym zeby sie nagrało bym mógł pochawlić się znajomym :) a druga opcja to nie wiem czy inni tez tak maja ale jak kupiłem zestaw Charge and PLay to co jakiś czas sporadycznie wyłaczy mi sie pad znaczy mruga dioda i wywala mi info na ekranie ze pad rozłaczony z Xboxem by podłaczyc wcisnij A
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    To nie problem z play and charge tylko z konsolą mam identycznie od nowosci mozna to reklamować. Ale mi to az tak nie przeszkadza wiec to olalem ;) a co do nagrywania klipow z gry to po dobrej akcji klikasz szybko dwa rasy przycisk rs po czym naciskasz przycisk x i nagrywa Ci ostatnie 30 sekund gry ;)
     
    1 osoba to lubi.
  4. RGrandi

    RGrandi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2014
    Posty:
    94
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Aha a nie ma tak żeby samo nagrywało jak było na początku? No z tym padem to jak grałem na bateriach nie miałem tego problemu ani razu :) a czy to jest az taka straszna wada i to bedzie się coraz częściej powtarzać?
     
  5. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    Niestety agrywanie jest kiepsko rozwiązane na xbone. Na PS4 jest o wiele lepiej, bo masz ciągłe nagrywanie ostatnich 15 minut, natomiast na xboxone można w dowolnej chwili zapisać tylko ostatnie 30 sekund.
     
  6. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    Petroz na xo mozesz tez zapisac ostatnie 15 minut ;) tylko zamiast klikac rs dwa razy trzeba wlaczyc apke upload studio i tam to zrobic ;)
     
  7. RGrandi

    RGrandi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2014
    Posty:
    94
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Aha no to szkoda bo wiem jak przed kupnem grałem w demo w media markcie Forzy Horizon 2 i tam jak jechałem i auto podskoczylo bo wjechałem na "hopke" to nagrało to i odrazu info sie wyswietliło :)
     
  8. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    W niektórych grach się samo nagrywa co jest okropnie irytujące po jednym meczu w fife mam czasem nagranych 5 filmików co jest dla mnie bez sensu. W bf 4 sie też samo nagrywa jak wbijesz poziom albo sprzedaż komuś kose w odwecie ;)
     
  9. mrok

    mrok Ryżownik Ryżownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    218
    Polubienia:
    1073
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Xbox one tez ma limit nagrywania?
     
  10. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    Tak ale mozna np zacząć twitchowanie i pobierać streema na kompie ;)
     
  11. mrok

    mrok Ryżownik Ryżownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    218
    Polubienia:
    1073
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Rozwiazanie bez sensu, bo raz utrata jakosci, dodatkowe obciazenie neta. Xbox posiada program do obroki nagranych filmow? Jeszcze jedno ile max minut moze nagrac?
     
  12. RGrandi

    RGrandi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2014
    Posty:
    94
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Posada jakiś tam podstawowy program UPLOAD :) w nim jest edycja wideo przyucinanie itp nie patrzyłem co tam jest dokładnie.

    Własnie w Fife nagrywało a juz nie nagrywa :(
     
  13. mrok

    mrok Ryżownik Ryżownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    218
    Polubienia:
    1073
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    W ps4 tez jest program do obrabiania filmow, ale tam mozna max 20 min, gdzie przy nagraniu 15 min slabo wypada jak dla mnie; potem musze oblukac, co i jak. :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum