1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NAGRYWAJ Z KONSOLI XBOX360 I PS3 | 720p |AverMedia DarkCrystal HD Capture Pro | PCI-e

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez amok, Maj 27, 2013.

  1. amok

    amok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.

    Mam na sprzedaż karte AverMedia DarkCrystal HD Capture Pro!

    Wygląda tak:
    [​IMG]

    Karta pozwala na wewnetrzne przechwytywanie z konsoli, sprzedaje z powodu gdyż zbieram na samochód, karta sprawna w 100% :)

    Link do allegro: http://allegro.pl/avermedia-darkcrystal-hd-capture-pro-xbox360-ps3-i3508572238.html

    Cena jaka mnie interesuje to 340zł+7zł wysyłka, mogę sie targowac :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hheelloo

    hheelloo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jakk to sie podlaancza ?

    Tapniete z mojego GoClever 7500 ;)
     
  4. amok

    amok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Przez wejście na płycie głównej, PCI-express x1, potem kablem HDMI z konsoli do tej karty, i obraz masz w programie na kompie, i możesz grac spokojnie, na kompie niema żadnych opóźnień.
     
  5. hheelloo

    hheelloo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A dda siee odtwarac na teleewizorze i na komputerze ?

    Tapniete z mojego GoClever 7500 ;)
     
  6. amok

    amok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    da sie, kupujesz rozdzielacz HDMI i masz :)
     
  7. amok

    amok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ref
     
Wczytywanie...

Poleć forum