1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywane gier arcade na płytę. Działa ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez seanknw, Październik 20, 2009.

  1. seanknw

    seanknw Banned

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    Witam
    Dziś na jakimś torrencie zauważyłem paczkę gier arcade o nazwie XBLA volume 1. Zawartość paczki to 51 gier arcade między innymi Braid itd. Opłaca się coś takiego ściągnąć jak nie posiadam dysku ? Bo gdzieś przeczytałem, że jak nagra się te gry w folderze contect (czyli nagramy tak samo jak dema gier) to można spokojnie arkadówki odpalić na konsoli. Czytałem również, że kilka gier można wypalić na płycie CD jeśli oczywiście wejdzie tylko aby przed nagraniem wybrać format UDF. Czy ktoś już tego próbował, jeśli tak to skąd można się zaopatrzyć w większą ilość takich gier arcade między innymi Trials HD ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jack119

    jack119 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2008
    Posty:
    153
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Akurat tę paczkę Xbox Live Arcade Unplugged Volume 1 musisz nagrać jak zwykłą pełną wersję na DVD9.
    Z kolei nagrywać tak jak demówki można wersje trial, pełnych tak nie ściągniesz, bo przypisane są do pojedynczej konsoli.

    EDIT: Ta paczka którą znalazłeś zawiera wersje trial w większości odświeżonych, starych gier, na PW poszedł link z którego ściągniesz triale Shadow Complex, Trials HD itp.
     
  4. seanknw

    seanknw Banned

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    dzięki :D
     
  5. drewman

    drewman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Ja też mógłbym się uśmiechnąć o ten link na PW, proszę?
    Z góry dzięki
    A
     
  6. csbeny

    csbeny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
    a ja nieco inne pytanie mam. Niedawno zakupilem pelna wersje TrialsHD. Ale osobiscie lubie, jak pudelko oryginalu ktory zakupilem stoi na poleczce :) No i na przyszlosc jakby cos sie stalo - to chcialbym to miec. Dlatego mam pytanie - czy taka wersje gry moge jakos wyciagnac z dysku konsoli i nagrac na plyte?
     
  7. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Znaczy mu pewnie chodzi o podstawowy volume który dają do arcada origins czy jak to sie zwało
     
  8. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    Niestety nie ale jak by coś się stało to zawsze możesz pobrać jeszcze raz za darmo lub przenieść licencje na inną konsolę gdyby ta np. się zepsuła i miał byś nową.
     
  9. gonn

    gonn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja mam pytanie do gry: Lara Croft and the Guardian of Light XBLA
    czy jest mozliwosc wypalenia tej gry na plycie??? koniecznie chodzi mi o plyte
    pozdrawiam
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  11. Lukaszenka

    Lukaszenka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a ciekawe jak zrobić żeby np demo gry przenieść na moją licencję i tak samo z dlc powinno się jakoś dać
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jtagiem
     
Wczytywanie...

Poleć forum