1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie 2DvD

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez GorGoX360, Styczeń 27, 2010.

  1. GorGoX360

    GorGoX360 Banned

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zabrze
    Witam.
    Mam pytanie odnośnie nagrywania gier na 2DvD, chodzi o takie gry jak np. ME3.
    Jak to robić?
    Czekam na odpowiedzi :>
    Pozdrawiam...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SiwyPL

    SiwyPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Nagrywasz 1 dvd na jedną płytę, a 2 na drugą płytę.
     
  4. GorGoX360

    GorGoX360 Banned

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zabrze
    Sorry :?
    Ale Cię nie rozumiem ;x
     
  5. mzajac91

    mzajac91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeżeli sciągniesz Mass Effect 2 to będą dwa pliki .iso
    Jeden nagrywasz na jedną płytę a drugi plik na drugą.
     
  6. tosh92

    tosh92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak Masz Gre Gdzie Jest Napisane 2DVD To Sa Odzielonne Od Siebie I Gdy Wypakujesz DVD1 To Nagrywasz Ja Na Plytke I Tak Samo DVD2 ;]
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No tak jak napisał kolega :D

    DVD1 na 1 DVD DL
    DVD2 na 2 DVD DL :D

    A na dysku to różnie: albo jedna po drugiej (ME2) albo instalujesz po prostu dodatki z płyty nr2 a grasz z nr1 (forza3)
     
  8. GorGoX360

    GorGoX360 Banned

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zabrze
    Dziękuje za pomoc...
    Naprawdę dziękuje za pomoc...
     
  9. GorGoX360

    GorGoX360 Banned

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zabrze
    Temat do zamknięcia, tak przy okazji :> :yeye:
     
  10. pietrasz

    pietrasz Guest

    tak przy okazji używaj funkcji EDYTUJ a nie nabijasz sobie posty :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum