1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie a jakosc plytki

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Xplode111, Luty 14, 2011.

  1. Xplode111

    Xplode111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! To moj pierwszy post na tym forum wiec wypadaloby sie przywitac.
    Moj problem dotyczy nagrywania na plytkach marki platinium czy esperanza.
    Otoz mam dwie plytki platinium na jednej mi nie zaskoczylo(wywala jakis blad na samym poczatku nagrywania) na drugiej poszlo bez problemu.Taka sama sytuacja z esperanzą.Dzisiaj kupilem dwie plytki-na jednej bez problemu na drugiej znow bledy.O co chodzi?? Moze to wina programu img burn badz nagrywarki ?? Korzystam z LG GH22LS30.

    Edit : oczywiscie nagrywam na plytkach typu "+"
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    To wina plyt, tanie plyty nie sa dobrej jakosci i jest to loteria, jedna moze byc dobra druga juz nie, kupuj verbatimy ,a bedziesz mial pewnosc jakosci
     
  4. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tylko Verbatimy i EmTeKI
     
  5. kozaznosa

    kozaznosa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kuj-pom
    tylko verbatim i zero problemow
     
  6. szychabarca

    szychabarca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    427
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Barcelona
    Ja nagrywam wyłącznie na Verbatimach. Kiedyś kupiłem esperanza i żadna się nie nagrała.
     
  7. ziko

    ziko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubań
    Musisz używać płyt Verbatima bo masz wtedy 100% pewności że nagranie będzie dobre.
     
  8. bboo22

    bboo22 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja uważam że to wina programu bo pewnie nagrywasz ImgBurnem.... Też tak miałęm większośćpłyt mi się po prostu psuła przy nagrywaniu, to byłą loteria 4 płyty spalone jedna wchodziła.... ale później znalazłem gdzieś poradnik tutaj na forum o nagrywaniu CloneCD od tamtej pory nagrywam niemal codziennie płyty i żadna mi się już nie zepsuła.... a nagrywam na płyty supratec albo philips :) to są płyty po około 3-4 zł
     
  9. magnateam

    magnateam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja nagrywam ImgBurn prze ponad 2 lata i jakos błedu nie miałem a płyty to tylko Verbatima kosztuje 5 zł to taki majatek gra oryginalna kosztuje 150 zł
     
Wczytywanie...

Poleć forum