1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie AC II

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Adamuss148, Styczeń 17, 2011.

  1. Adamuss148

    Adamuss148 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Posiadam napęd Hitachi LT+, po nagraniu gry AC II (nie AC: BH) w x360 pojawia mi sie napis "otwórz napęd" - co robie źle ?. Obraz gry przepuszczam przez abgx360 następnie wypalam imgburnem, gry takie jak Fight Night 3, Assassin Creed itp nagrywałem bez problemów używając mojej nagrywarki. Gry nagrywane przez kumpla (Red Dead Redemption, UFC 2010) chodzą bez problemów. Proszę o pomoc i radę jak rozwiązać ten, pewnie, banalny problem dla większości z Was :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BujakKrystian

    BujakKrystian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak pisze "otworz naped" to go otworz i wloz plyte z nagranym acII i powinno zadzialac
     
  4. Adamuss148

    Adamuss148 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Powyższą wypowiedź przemilcze .
     
  5. BujakKrystian

    BujakKrystian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    byc moze gra niejest spatchowana, ale za bardzo sie na tym nieznam
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Sprawdz nagrana plyte w ABGX.
    Prawdopodobnie jakis blad wystapil przy nagrywaniu.
    Spruboj jeszcze raz nagrac.
     
  7. Adamuss148

    Adamuss148 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1. Czy aby sprawdzic plyte abgx trzeba go jakos skonfigurowac czy mozna dzialac wersją prosto pobraną z internetu?
    2. Jak powinien wyglądac screen z abgx ktory pokazywalby poprawnie nagrana plyte? (prosze o screen)
     
  8. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  9. Adamuss148

    Adamuss148 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bylbym wdzieczny.
     
  10. Kamikaze

    Kamikaze Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Może najpierw włóż grę? .
    A tak na poważnie: Może płyta się źle nagrała albo na badziewiu marki careffour nagrywałeś :)
     
  11. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    np.[​IMG] zasysałem z interneta
     
  12. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Sprawdź grę z płyty programem abgx360. Aby to zrobić, w ustawieniach przejdź do sekcji Input i z listy wybierz Burned DVD.
     
  13. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Wg mnie laser Ci pada.
    Tez tak mam ze kazda gra mi śmiga a jest jedna,ktora jest ok nagrywana kilka razy na roznych plytach i podobnie jest
     
  14. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Wg mnie laser Ci pada.
    Tez tak mam ze kazda gra mi śmiga a jest jedna,ktora jest ok nagrywana kilka razy na roznych plytach i podobnie jest
     
  15. Adamuss148

    Adamuss148 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem o ktory laser Ci chodzilo (pc czy x360) ale kilka dni temu padla mi calkowicie nagrywarka PC .
    Byc moze tu lezal problem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum