1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie Assasin Creed Ii

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Lumin, Wrzesień 15, 2010.

  1. Lumin

    Lumin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mialem dlugo przerwe od x360 , chce nagrac Assasin Creed II , to juz na nowszym wavie chyba jest, sluszalem cos o pathcowaniu , mam nagrany dysk do bootowania itp, ale mogby ktos mi podac artykul co , zrobic czy co tam spatachowac zeby nagrana gra chodzila poprawnie .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    jak masz activate.iso to tylko przepusc obraz przez abgx360 i do wypalenia,nie wiem kiedy go uzywales ale jest teraz wersja 1,0,2 najnowsza
     
  4. Lumin

    Lumin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    active.ios czyli to plytka do bootownia ? to jak mam przepuscic przez abgx360 ?? czyli mam nagrac assasina i przed odpaleniem wrzucic do napedu active iso ?? (jak sprawdzic versje active iso ) ?
     
  5. ModWorld

    ModWorld Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Augustów
    Zaoszczędź sobie dużo problemów i kombinowania, zrób aktualizacje f/w. Ale jak już, to tak, acticvate.iso to płyta do bootowania a sam ISO można przepuścić przez abgx360 bez potrzeby nagrywania.

    Pozdrawiam.
     
  6. krzysiek468

    krzysiek468 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lubań / Jelenia Góra
    Najlepiej zrób aktualizacje iXtrema na LT 1.1 i będą Ci działać wszystkie gry z każdym wave i nie trzeba robić żadnego patchowania obrazów, używania Activate.iso itp.
    Pozdrawiam :)
     
  7. Lumin

    Lumin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzieki , a mozesz dac jakis poradnik albo napisac jak to zrobic ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum