1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie Assassin's Creed: Revelations na dash 2.0.16178.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Zenek Wichura, Kwiecień 24, 2013.

  1. Zenek Wichura

    Zenek Wichura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Police
    Witam!

    Ostatnio sciagnalem DIRT3:Complete Edition, nagrałem i nie dzialalo na moim LT2.0 i dashu 2.0.16178.0. Teraz mam pytanie czy jak nagram AC:R to czy bedzie działac i czy trzeba zmieniac topologie? Ktos mi napisal ze na dashu 2.0.16178.0 nie dzialaja gry xdg3 z powodu cichej aktualizacji.

    Wypowie sie ktos?:>
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak Ci jedna gra xgd3 nie działa to reszta też nie będzie, a to też zależy od napędu . Jeśli czyściłes pamięć podręczną dysku i nie pomogło to pozostaje Ci już tylko ihas. A jesteś pewien że dirta nagrałes pod odpowiednie lt ? Jaki masz komunikat po uruchomieniu gry ? I wrzuc log że skanu dirt 3 abgx zweryfikujeny czy dobrze nagrałes
     
  4. Zenek Wichura

    Zenek Wichura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Police
    Tzn mi teraz nie chodzi o tego dirta ale chodzi o tego AC:R czy moge go nagrac. Zaraz wrzuce screen z dirta
     
  5. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    daj loga z dirta, a mi chodziło o to że jak to jest gra xgd3 AC:R ,a dirt jest i nie działa to ta też nie będzie ale nie wiem fanem tej seri nie jestem . Napisz jeszcze czy to jest xgd2 czy xgd3 ten AC , albo ile waży obraz gry
     
  6. Zenek Wichura

    Zenek Wichura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Police
  7. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    To raczej ci nie pójdzie bo to też gra xgd3. A dirta daj skan ale płyty a nie obrazu . Masz przeskanować nagraną płytę dirta 3
     
  8. Zenek Wichura

    Zenek Wichura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Police
    Jak przeskanowac plyte z gra? ABGX'em? Jesli tak to jak?
     
  9. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    wrzucasz topologie pod lt 2.0, i "poradnik jak zrobic zeby gry xgd3 dzialaly po cichej aktualce"
    jak nie zadziala to zostaje wrzucenie do napedu lt 3.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum