1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie BulletStorma

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez maniak165, Luty 20, 2011.

  1. maniak165

    maniak165 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem po ściągnięciu gry BulletStorm okazało sie że gra jest w Wave 10 . Obecny 360 Waves Patcher obsługuje tylko Wave 9 . Jak mam nagrać to grę. Zawsze przerabiałem gierki do Wave 3. W jaki sposób mogę nagrać tą gre ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Damiel

    Damiel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tez prosze o odpowiedz
     
  4. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  6. maniak165

    maniak165 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    ręcznie wgraj wawy

    Sent from my GT-I5800 using Tapatalk
     
  8. Quato

    Quato Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2011
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    bgszef ma racje aktualizujesz ixtreme i masz problem z glowy
     
  9. maniak165

    maniak165 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale to nie jest dla mnie tylko dla kolegi. Mógłbyś dac jakiś Faq jak to recznie zrobic ?
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  11. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    ma ktoś ssv2 do bulletstorma??
     
  12. bojesieludzi

    bojesieludzi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  13. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Panowie a przy LT+ z najnowszym dashem wystarczy przeleciec tylko ABGX ?
     
  14. ratajczak1503

    ratajczak1503 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jakuszowice
    http://z4.przeklej.pl/przs7190/101e...kKImMf+M=&Expires=1298329267&przid=257f2ca24c
    Proszę bardzo ;)
    Osobiście sam pobrałem z owego linku, wgrałem DMI i SS, przeleciałem ABGX i wszystko śmiga.
    Jest jeden haczyk. Gra prosi o aktualizację, więc proponuje ją pobrać z: Xbox 360 Kinect Dashboard Update 2.0.12611.0 With Avatars Download [Final Version] (sam tak zrobiłem) zainstalować i rozkoszować się grą
    ;)
     
  15. hools35

    hools35 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To nic nie szkodzi że obsługuje tylko do wave 9 spokojnie przerobisz na wave 3
     
  16. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    dzieki mam lt+ więc pobiore z livea;))
     
Wczytywanie...

Poleć forum