1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie DIRT 3 i zmiana topologii

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Zenek Wichura, Luty 6, 2013.

  1. Zenek Wichura

    Zenek Wichura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Police
    Witam !

    Jak nagrać DIRT 3 na lt2.0 ? Czy trzeba zmieniać topologię? Mam jeszcze pytanie odnośnie Xbox Backup Creator tj. podczas włączania programu wyskakuje mi błąd że nie mam jakiegoś pliku .ocx. Wkleiłem go do system32, ale nic to nie dało. Może ktoś pomóc? Próbowałem na dwóch komputerach i na żadnym nie działa. Program ściągałem z wielu stron.

    Pozdrawiam


    ***EDIT***

    Wkleiłem też plik .ocx do syswow64 !!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    ten plik z xbc ja mam w katalogu tego programu i smiga nigdzie indziej , a co do dirta 3 przepusc przez abgx pod lt 3.0 potem xbc i juz gotowe
     
  4. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Nagrywanie DIRT 3 i zmiana topologii

    Dirt 3 jest xdg2 wiec nie ruszasz topologii.

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  5. Zenek Wichura

    Zenek Wichura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Police
    Wkleilem ten plik do system32, syswow64 i folderu z programem i nic nie dziala juz sie z tym tak dlugo mecze i nikt nie moze mi pomoc.
     
  6. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Dirt 3 jest grą xgd3 musisz dograć topology pod lt2.0 a co do programu napisz jaki windows ,możesz na gg patrz sygnaturka
     
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Dirt 3 xgd2 dirt 3 full dcl xgd 3 . Ile zajmuje iso jak 7gb z czyms to xgd2 , jak 8gb z czyms to xgd3. Do xgd 2 nie trzeba nic dogrywac.
     
  8. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Xgd2 =7.30
    Xgd3 =8.14
     
  9. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    abgx360 - Verified tu macie wyjasnione czy xgd2 czy xgd3
     
Wczytywanie...

Poleć forum