1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie DIRT 3 na laptopowej nagrywarce +XBC

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Zenek Wichura, Luty 6, 2013.

  1. Zenek Wichura

    Zenek Wichura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Police
    Witam !

    Dirt 3 Complete Edition zajmuje te 8,3 gb to znaczy ze jest xdg3 (?), przynajmniej tak mi sie wydaje. Mam lt2.0. Czy musze zmieniac jakas topologie czy cos w tym stylu, czy po prostu nagrac ? Dodam ze nie dziala mi XBC, probowalem wklejac ten plik nic nie dzialalo nawet na innych kompach. Wracajac do dirta czy musze cos z nim robic czy tylko go nagrac na plyte ? Podczas klikania nagrywania w img burn wyskakuje mi komunikat ze na dysku nie ma wystarczajaca duzo miejsca i mam wybrac typ nagrywania. Co mam zrobic. Tak jak wyzej pisalem mam lt2.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. philips

    philips Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Koło
    opcja - truncate
     
  4. Zenek Wichura

    Zenek Wichura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Police
    Gdzie ta opcja jest w jakim programie ?
     
  5. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    271
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    Tak Dirt 3 to gra xdg3.Topologie musisz zmienić by gra działała pod lt2.0,jeśli Ci nie działa XBC, wgraj to a na pewno zadziała.
    Zippyshare.com - missingfilesetup.exe
     
  6. Zenek Wichura

    Zenek Wichura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Police
    XBC dziala ale jest kolejny problem. Gdy zaczynam nagrywać img burnem wyskakuje mi blad i mam wybrac :
    Write until end of image (overburn)
    Write until end of disc (truncate)

    Co mam wybrac? blagam o pomoc:D
     
  7. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    271
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    Write until end of disc (truncate) zaznacz to.Przy końcu wywali Ci błąd ale się tym nie przejmuj,wkładaj do konsoli i graj.
    Powiedz jeszcze jaki masz dashboard.
     
  8. Zenek Wichura

    Zenek Wichura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Police
    jezeli to to : 2.0.16202.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum