1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie FIFA 13 i PES 13

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Bartolinho10, Wrzesień 29, 2012.

  1. Bartolinho10

    Bartolinho10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nagrywał już ktoś te gry ? Zarówno iHas'em jak i zwykłą nagrywarką . Nie ma żadnych problemów ? Wszystko odpala na iHasie ? Bo nie wiem czy jest sens nagrywać zwykłą nagrywarką..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. frostek

    frostek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Starachowice
    Pesa można normalną nagrywarką, z Fifą są problemy i trzeba użyć Ihasa.
     
  4. horzym14-14

    horzym14-14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2011
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak, fifa 13 potrafi wywalić błędy nie instaluj na dysku bo nie włączysz fify.
     
  5. Bartolinho10

    Bartolinho10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A PESA nagranego normalną nagrywarką da rade zainstalować ?
     
  6. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    PES nagrany iHas-em na VERBATIM-ach-zgrany na dysk działa bez problemów.
    FIFA 13 nagrana iHase-em na VERMATIM-ach-zgrana na dysk działa bez problemów.
    Nie wiem czemu większość ma problem z nagraniem,nie wiem czy to wina RELASU czy czego,ja jeszcze z żadną grą problemu nie miałem.
     
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    to nie wina relesu tylko tego ze:
    1. nagrywaja zwyklymi nagrywarkami
    2. maja ihasa to kombinuja z plytami i programami zamiast trzymac sie tutoriali i Verbatimow albo Platinum

    i dlatego potem jest milion pytan na forum i problemow
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  8. bart23

    bart23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    mam LT 2.0 i dash 15574 PES nagrałem zwykłą nagrywarką na Verbatimke ale na dysk instalować się nie chce...
     
  9. marecki1987

    marecki1987 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja nie mam ihasa i fife nagrywałem zwykłą nagrywarką gierka odpala lecz nie raz potrafi wywalić do głównego menu xboxa narazie nie mam kasy żeby zainwestować w tą nagrywarkę ale myślę że bez niej nie pogram w wiele nowych gier
     
  10. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Może i na takiej zasadzie to działa.Każdy chce oszczędzać i zamiast wydać 3,90 na VERBATIM-a i mieć spokój,to lepiej kupić BluePoop za 1,20 i się męczyć.
     
  11. albin37

    albin37 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. albin37

    albin37 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy jak nagram za pomocą ihasa a mam LT2 po cichej aktualizacji to mi ruszy Fifa 13 czy muszę mieć LT3,po nagraniu zwykłą nagrywarką to się tylko wgrała jakaś aktualizacja i pisze że płyta nieobsługiwana.Ihasa już zamówiłem.
     
  13. t55555

    t55555 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam też IHASA i po nagraniu na płyte Platinium programem IMGBURN i zmianie topologi na 2.0 bo mam LT 2.0 wyskakuje płyta nieobsługiwana...Jak to w tamim razie prawidłowo nagrać???
     
  14. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Nagrać z topologią i zafundować sobie lt 3
     
    1 osoba to lubi.
  15. gustawson

    gustawson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wyczysc pamiec cache.

    Tez mam lt2.0 i mi smiga
     
  16. maciekcfc

    maciekcfc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    brak edycji posta

    Witam.

    Mam arcade lt 3.0 z dashem 2.0.14699..

    nagrywam fife 13 z tourtorialem z tego forum no i lipton... ciagle nie widzi plyty nie mam ihasa ale czytalem na x360iso ze nie potrzeba do PAL wersji iHasa. wczym jesz\cze moze byc problem ? ustawialem imgburn i abgx jak na opisach..

    No tak a jak inaczej bez płyty uruchomić sie nie da.
    A czy możliwe jest że wraz z dashem wgrała mi sie cicha aktualizacja?

    Pomoże ktoś bo już nie wiem co robić :(


    Nie pisz post pod postem. Korzystaj z opcji edycji!
    ESLORD
     
  17. Kosmas

    Kosmas Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, oryginalny nie będę ponieważ również mam problem z wypaleniem FIFY, która będzie w 100% działać. Sytuacja jest następująca. W niedziele, ściągnąłem grę, nagrałem zwykła laptopową nagrywarką na płytach SHIVAKI (nigdy nagrywarka ani płyta nie sprawiały problemów), wszystko pięknie ładnie się nagrało, włożyłem płytę, dokonałem aktualizacji, gra się odpaliła i podczas włączania trybu kariery wywalał błąd autoryzacji. Troszkę kombinowałem, zgodnie ze wskazówkami na forum np. trick z mp3. Nic to nie dało. Postanowiłem kupić dzisiaj nagrywarkę LITEON x24 iHAS124-19 B ( LITEON x24 iHAS124-19 B BURNER MAX XBOX360 XGD3 !! (2669875461) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.), która według sprzedającego jest już gotowa do nagrywania. Zgodnie z instrukcjami kupiłem płytki Verbatim x8 i przystąpiłem do nagrywania. Pierwsza płytka zacięła się na 31%, więc postanowiłem nagrać płytkę SHIVAKI w celu sprawdzenia czy nagrywarka nie jest trefna. Płyta się nagrała i zweryfikowała bez problemu, lecz dalej gra nie działała. Kolejną próbę podjąłem znowu z Verbatimem, sytuacja się powtórzyła, wszystko dobrze się wypaliło, lecz efekt był ten sam. Gra nie działa. W międzyczasie usunąłem wszystkie elementy z poprzednich wersji aby grę odpalić na czysto. Dodam, że posiadam LT 3.0, nagrywam zgodnie z toturialem oraz wersja FIFY którą nagrywam to FIFA 13 (2012) [PL] [PAL] [XGD3] [LT+3.0] [SRT]. Liczę na waszą pomoc, bo moja cierpliwość jest już na wyczerpaniu.
     
  18. arosz88

    arosz88 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    mam pytanie co do płyt: lepiej inwestować w Verbatimy (tak jak dotychczas) czy nie ma wielkiej róznicy przy Platinum DVD+R 8,5GB x8 ?? Pozdro
     
  19. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    mozesz palic na platinum ja na nich smigam jakosc jest ok no i nagrywaja sie spoko poradniki i ustawienia znajdziesz tu na forum jak cos pisz na PW to podam ci pod dane ID
     
  20. arosz88

    arosz88 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    no to elegancko ;-) aa już gdzieś mi smignoł ten poradnik
     
  21. marlon110

    marlon110 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    u mnie to co u kosmas proszę również o pomoc lt 3 ihash płyty verbatim i nie widzi płyty
     
Wczytywanie...

Poleć forum