1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie fifa 313

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez poros18, Październik 14, 2012.

  1. poros18

    poros18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam pytanie czy fife 13 można wypalić zwykłą nagrywarką czy trzeba mieć ihasa, dodam że mam lt3,0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Koniokrad

    Koniokrad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nagrasz zwykla nagrywarka ale NIE zainstalujesz na dysk i nie będzie działał Ci tryb kariery.
    Temat wałkowany był X-razy
     
  4. Chlebowski Adrian

    Chlebowski Adrian Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tczew, Poland
    witam czy mógłby mi ktoś powiedzieć dlaczego wyskakuje mi po załączeniu gry na xboxie abym dokonał aktualizacji ?
    mam LT 3.0 w tamtym roku w listopadzie albo grudniu miałem wymienianą przeróbke na nowszą i teraz znowu musze od nowa wołać fachowca od przeróbek czy moge to sam jakś zaktualizować nie tracąc mojej przeróbki ?
     
  5. Koniokrad

    Koniokrad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jesli masz LT+3.0 to nie stracisz przeróbki po aktualizacji DASH'a
     
    1 osoba to lubi.
  6. Chlebowski Adrian

    Chlebowski Adrian Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tczew, Poland
    a chciałbym się również spytać czy znasz może stronke z której można pobać aktualizacje teraźniejsza
    albo chociaż jak podłącze się pod internet to czy nie strace tej przeróbki ?
     
  7. Koniokrad

    Koniokrad Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2012
    Posty:
    138
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie stracisz przeróbki, na pewno.
    Sam aktualizowałem i sam mam LT3.0 i jest ok!
     
    1 osoba to lubi.
  8. Chlebowski Adrian

    Chlebowski Adrian Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tczew, Poland
    aha a chciałbym się zapytać jeszcze czy jest mnoże możliwość sprawdznia jaką mam teraz przeróbke ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum