1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie Fify 12

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez PISAK89, Listopad 17, 2011.

  1. PISAK89

    PISAK89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam!
    Czy zeby fifa 12 dzialala trzeba ja aktualizowac jakimis patchami? Czy wystarczy ze poprostu sciagne gre i nagram? Prosze mnie zrozumiec gdyz jestem totalnym laikiem jezeli chodzi o konsole.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jaki masz dashboard?
    Jaka przeróbkę?
    Fifa nie jest na XGD3 i nie ma AP 25 wiec przepuść ją przez ABGX i nagraj.
     
  4. PISAK89

    PISAK89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wersja dasha to 2.0.12625 a co do przerobki to nie mam pojecia. Moge tylkopowiedziec ze konsola to slim z 2010-06-17. Jak moge sie dowiedziec jaka mam przerobke? I czy mozna gdzies sprawdzic jakie gry potrzebuja spatchowania?
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zapytaj osoby, która przerabiała - może będzie pamiętała. Fifa 12 wymaga min. lt 1.9 i dasha 13599, także na chwile obecną sobie nie pograsz.
     
  6. PISAK89

    PISAK89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na c4eva pisze ze ta wersja dasha to lt 1.0.
    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us

    A gdzie moge sprawdzic w jaka gre moge obecnie zagrac?
     
  7. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Trochę mylą Ci się pojęcia dash i lt. Poza tym tam jest napisane, że lt 1.0 jest bezpieczne ze wszystkimi dashami do 12625. Musisz przerobić konsole, jeśli chcesz sobie pograć w najnowsze gry.
     
  8. miloszek15

    miloszek15 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. Krav53

    Krav53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    239
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skarżysko
    Czy ty nie rozumiesz? Sprawdz jaka masz przerobke albo ja zauktualizuj
    Miloszek Nie wprowadzaj w blad!
     
Wczytywanie...

Poleć forum