1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie, flash i pendrive

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez chesterx, Grudzień 7, 2012.

  1. chesterx

    chesterx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam Panowie,

    Czytałem już trochę tych tutków i postów niektóre posiadają po 100 stron. Niestety nie dowiedziałem się, bądź nie doczytałem lub nie zrozumiałem w którymś miejscu dlatego piszę tu.
    Posiadam Xboxa360 przerobionego w 2k10, chyba 1.6 xtream nie jestem pewien co do tego dawno to było nie gram na live ufc pgc cod4 działają.

    1. Czy żeby zagrać np w halo 4 muszę flash nowy wgrywać ten LT 2.0 czy tam LT 3.0 ? Powtarzam nie gram przez neta i nie mam go podłączonego do internetu.
    2. Nagrywałem wcześniej truncle jak dobrze zapamiętałem płyty verbatima. Czy jeśli nagram obraz tak jak wcześniej nie przez ihas to mam szanse uruchomić w xbox360 ? czy muszę kupić nagrywarkę? Jeśli tak to pomóżcie gdyż posiadam laptop'a, więc jedynie zewnętrzna...
    3. Nie posiadam dysku ale pendrive 16 gb tak czy jest jakaś możliwość uruchomienia obrazu z pendriva ?Czy jednak trzeba mieć RGH? Znając życie pewnie jeszcze trzeba mieć odpowiednią konsole do tej przeróbki bo wszystkich nie można zrobić na RGH?

    Przepraszam jeśli powtarzam się z pytaniami innych.
    Pozdrawiam i proszę o odpowiedz Lukasz ,
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    W skrocie do gier halo itd najnowsze lt brak sporfa czyli napedu innej firmy niz fabryczny. Gry uruchamiane z pena to rgh , da sie zrobic dash max 14xx. Nagrywarke ihas mozesz dokupic bo sie przyda zeby se na xbox grac i z dysku z plyta w napedzie. I mniej plyt pada i wszystko smiga
     
    1 osoba to lubi.
  4. chesterx

    chesterx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Oznacza to jedno że muszę na LT przestawić się czyli z flashować napęd najlepiej do LT 3.0 wyjąć napęd itd. Co do napędu to mam oryginał Liteona BenQ. A jesli chodzi o nagrywarkę ihas jeśli jest jakaś zewnętrzna ? gdyż posiadam Laptopa... więc nie wiem jak z tą nagrywarką...
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Wpiszesz w search flash jaki masz naped. Tak flash napedu to napewno. Jak laptop to kabel usb sata. adapter
     
    1 osoba to lubi.
  6. chesterx

    chesterx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Podziękował kolego za pomoc zdecydowałem się na RGH jeśli posiadasz jakieś fajne tutki jak przerobić domowym sposobem i jaki sprzęt będzie mi potrzebny do tego był bym bardzo wdzięczny za podanie linków jestem w trakcie czytania po kolei działu RGH widać że ludzie się napracowali nad tym :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum