1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie Forza 4 .Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adix93600, Październik 14, 2011.

  1. adix93600

    adix93600 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 12, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z nagraniem forza 4 na płytę! Wyskakuje mi taki komunikat:
    aaaa jpg
    wyglada na to ze plyta posiada za malo miejsca, mam 2 opcje do wybrania ktora wybrac?
    A i w pliku DVD jest to: LayerBreak=2133520 , moze zmienic na standardowe: 1913760 nie mam pojecia.
    Pomocy!?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Ściągnij sobie nowego imgburna i po problemie
    LayerBreak jest dobre.
     
  4. adix93600

    adix93600 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 12, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    kurde poczekać z tą forzą kilka dni i sie sprawa wyjaśni;/ bo ciagle są z nią jakies problemy przez to że perełka ta ma dodatkowe zabezpieczenia;/ cierpliwości forza nie zając nie ucieknie
     
  6. adix93600

    adix93600 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 12, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może i masz rację tylko ,ze sie filmików naoglądalem z driftu i mam taka chec podriftowac!!! Ahh... zobaczymy co bedzie!
     
  7. mcmarcin

    mcmarcin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam ten sam problem proszę o pomoc
     
  8. adix93600

    adix93600 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 12, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na razie trzeba poczekac mcmarcin, możliwe, że nowy abgx z tym sobie poradzi, może cos przekonwertuje ze obraz bedzie wchodzic w całosci na plyte, ale jezeli chcesz to mozesz nagrac na plyte ten obraz wybierasz opcje2 tam gdzie jest w nawiasie (skracanie) i nagra ci ale jak bedziesz gral to bedzie ciebie wyrzucac do dasha po przejechaniu kilku torow! :) miłej zabawy :)
     
  9. Jarek8821

    Jarek8821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    Nowa nagrywarka liteon ihas i firmware przygotowany do niej przez c4eva jedynie zalatwi ten problem:)

    Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk
     
  10. adix93600

    adix93600 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 12, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    koszt takiej nagrywarki w granicach 140 zl, może trzeba bedzie zainwestowac? :)
     
  11. Jarek8821

    Jarek8821 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
  12. McKanar

    McKanar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem ile prawdy jest w specjalnych nagrywarkach, nowych firmware itp. Ja mam Samsung SH-S202N, zmieniłem layerbreak w pliku dvd na 1913760 i mi poszło. Co prawda imgburn wywalił błąd przy 97% ale gra zainstalowała się na dysku bez problemu. Z drugą płytą próbowałem postąpić podobnie ale póki co nie wyszło :)
     
  13. adix93600

    adix93600 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 12, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Małe sprostowanie! znalazlem rozwiazanie problemu! sprawdzone dziala w 100 %. nagrywamy tak jak normalnie programem imgburn, wyskoczy nam ta tabelka:
    aaaa jpg wybieramy opcje- zapisuj do konca obrazu(overburning), nalezy pamietac aby miec zaznaczona opcje "weryfikacja", wypalamy, nagra nam plyte do 97% i wyskoczy blad zwiazany z sektorami i bedzie do wyboru opcja ponow probe oraz anuluj, bierzemy anuluj i wyskoczy nam druga tabelka z opcja tak i nie naciskamy tak, u mnie forza dziala obydwa dvd gram i zadne bledy nie wyskakuja! :)
     
  14. dudczakinio

    dudczakinio Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem tak jak mówiłeś i nic. Włączam gre robi się czarny ekran i wraca mnie do interfejsu. Też przy 97 % wyskoczył mi błąd ale nawet Forzy nie mogę odpalić. Co jest ?
     
  15. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Wgraj nowy IMGBURN 2.5.6 i nie trzeba żadnych błędów przy 97 %
    I nagraj według tego. http://nickthegr33k.eu/XGD3burn.pdf Nagrywałem ja i kilka osób co im pomagałem, wszystko śmiga, aż miło
     
  16. piotrek112

    piotrek112 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy w ten sposób, który podałeś, forza nagrywa się w 100% na innej nagrywarce niż ihasx24? W tutorialu jest jakaś sony ale wydaje mi się, że wszyscy zgłaszali problemy na innych nagrywarkach.
     
  17. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Ja mam LG i bez PROBLEMU wypaliłem i gram. Ani razu NIE wywaliło mnie do dasha, ani nic...
     
  18. lokoking

    lokoking Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Witam. robię wszystko według tego poradnika http://nickthegr33k.eu/XGD3burn.pdf , posiadam napęd LiteOn ATAPI iHAP122 , nagrywam na płycie esperanza i przy 50% wywala mi bład I/O Error
    Proszę o pomoc! :(
     
  19. malawi

    malawi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    226
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    esperanzy zamień na verbatima i spróbuj
     
  20. Evel

    Evel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sosnowiec
  21. ptk17

    ptk17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie wiem ile w tym prawdy ale słyszałem że jak odpali się forzę to zostawia ona jakiś błąd i potem przy obojętnie jakiej grze z xgd3 wywala błąd o autoryzacji ja grając w bf3 nie wyskoczył mi ani jeden błąd a inni grając wcześniej w forzę narzekali że wyskakuje im autoryzacja.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Gothic20
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    652
  2. Degnerix
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    229
  3. marlis93
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    291
  4. dunloper
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    2416
  5. t0tti89
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    1056

Poleć forum