1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie Forza Horizon

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dunloper, Listopad 17, 2012.

  1. dunloper

    dunloper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warsaw, Poland
    Witam. Chcę nagrać grę Forza Horizon ale nie mam pojęcia jak. Poradnik z forum jest dla mnie nie do zrozumienia. Podalibyście jakiś dobry poradnik do nagrania tej gry ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
  4. dunloper

    dunloper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warsaw, Poland
    A jeśli mam takie coś to mogę nagrywać na płytę czy nie ?


    [​IMG]
     
  5. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
  6. dunloper

    dunloper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warsaw, Poland
    To jeszcze jedno pytanko :) Na płytę mam nagrać plik z rozszerzeniem .dvd ale on waży 1kb. Mam go nagrywać ?
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak. Masz zaznaczyć ten plik. Wszystko masz w tutkach
     
  8. dunloper

    dunloper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warsaw, Poland
    Ok. Dzięki. Gra śmiga aż miło :)
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Gothic20
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    653
  2. Degnerix
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    229
  3. marlis93
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    291
  4. t0tti89
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    1056
  5. onn125
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    488

Poleć forum