1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie Gameplay z Monitora

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Mateos44, Grudzień 27, 2010.

  1. Mateos44

    Mateos44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam jak nagrać gameplay z monitora ? xbox jest podłączony do kabla vga, szukałem na googla i nic nie znalazłem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BratMichała

    BratMichała Banned

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    proszę... czy to było takie trudne? Stary naucz się szukać w google bo chyba nie ogarniasz wpisania kilku słów...
    p.s. W google raczej szuka się frazami a nie zdaniami :)
    Let me google that for you


    aha i jak byś ciągle nie mógł znaleźć to wynik np. 1. od góry
     
  4. Jargo

    Jargo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Najprawdopodobniej musiał byś mieć w komputerze kartę telewizyjną lub kartę graficzną z VIVO do której byś podłączył źródło obrazu czyli Xboxa.
     
  5. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Jest temat na forum z wypisanymi wszystkimi możliwościami nagrywania gameplayów. Powiem tak - bez min. 100zł sie nie obejdzie.
     
  6. Mateos44

    Mateos44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A ja mam nagrywarkę dvd, można tak zgrać obraz z monitora?
     
  7. marcinek062

    marcinek062 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grudziądz
    Jak masz nagrywarke dvd i jakbyś miał podłączona konsole do telewizora przez vga to by nie bylo by problemu. A też widziałem przejściówki na allegro vga scart ale to by nie było by dzwięku.
     
  8. Mateos44

    Mateos44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tylko że TV ma jakość okropną :D i chce coś widzieć gdy będę nagrywał
     
  9. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
Wczytywanie...

Poleć forum