1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gameplay'ów

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rooness, Luty 19, 2010.

  1. Rooness

    Rooness Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam

    Mam pytanie odnośnie nagrywania gameplay'ów. Jak można to zrobić nie tracąc za wiele jakości i zachować rozsądny rozmiar pliku? (żeby zmieścił się na YT).

    Obiło mi się o oczy nagrywanie za pomocą karty telewizyjnej. Jak to działa? A może są inne dobre sposoby?

    Nie interesuje mnie nagrywanie aparatem/kamerą bo wtedy obraz wygląda koszmarnie i w tle słychać szumy dobiegające z otoczenia ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Antenelles

    Antenelles Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    149
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    inaczej niż po za kartą telewizyjną to nie nagrasz:) tylko w ten sposób może zostać przechwycony obraz.
     
  4. Rooness

    Rooness Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  5. patrol190

    patrol190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    Na kartę telewizyją nie każdy laptop ma wejście a sam karta też coś kosztuje więc jeśli chciałbyś nagrywać 2 3 filmiki to tylko opłaca się kamerą nagrać
     
  6. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    nie gadaj że kamera jest zła jakość.Nie jest rewelacyjna ale da sie zobaczyć :)

    A inne sposobu poza kartą i kamerą nie ma :)
     
  7. lukeskajloker

    lukeskajloker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ja mam karte tv ale tylko na 50Hz i GTA4 działa ale tylko w PAL
     
  8. Rooness

    Rooness Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Hmm to szczerze lipa na całej linii :p Będę musiał pokombinować ze zmajstrowaniem stojaka na aparat . Tak czy inaczej dzięki Wam wszystkim za pomoc. Temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum