1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier 1 pytanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Tomek2009, Lipiec 17, 2009.

  1. Tomek2009

    Tomek2009 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2009
    Posty:
    153
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam pytanko odnośnie nagrywania gierek. Mam nagrany na x360 program(nie wiem jak się to nazywa fachowo) dzięki któremu mogę zgrywać gry na dysk konsoli więc po nagraniu i zgraniu na x-a płytka z grą nie jest mi potrzebna i szkoda mi wydawać kasy na płytki żeby użyć je tylko 1raz więc czy mogę tom grę po wypakowaniu nagrać na pevdrive i wgrać na dysk konsoli czy niema innego sposoby i pozostaje mi tylko kupowanie płytek???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nbaplayer

    nbaplayer Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    o ile się nie myle (a raczej siś nie mylę) to x360 nie przeczyta Ci gry z pendrive , musisz ją miec na DL żeby zainstalowac ja na dysku .
     
  4. Bandzioch

    Bandzioch Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2007
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Anywhere City
    Nie mozna nagrac gry na pamiec przenosna ( pendrive) a pozniej przegrac na konsole . Musisz nagrac na plyte dl , wszystko masz w dziale ISO , wtedy gre wkladasz ja do konsoli i poprzez nacisniecie y ( informacje o grze - bedzieszmial dostepne zainstaluj na dysku twardym ) Co do plyt, to i tak musi byc w napedzie , bezposrednio nie mozesz jej odpalic nie majac jej . Plyta kreci sie tylko przy starcie gry ,pozniej juz nic z niej nie jest czytane .
     
  5. Tomek2009

    Tomek2009 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2009
    Posty:
    153
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wielkie dzięki temat do zamknięcia lub do kosza:)
     
  6. Crowley

    Crowley Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wydaje mi sie ze troche przesadzasz, okradasz i jeszcze wybrzydzasz ze szkoda ci 7 zł na plyte zamiast ok 120
     
Wczytywanie...

Poleć forum