1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier 2 obrazowych.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez torus, Styczeń 24, 2013.

  1. torus

    torus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    Witam

    A wiec chce nagrac GRE "assassin creed 3" ktora jest na 2 obrazach i posiada XGD3.
    Ja niestety nie posiadam jeszcze "ihas" nagrywarki (ale chce ja wlasnie zakupic- jaka cena jest optypalna)
    W takim razie jak ja nagrac normalnie i grac tylko jak skaczy nie fabula na 1dvd wkladam 2 czy jak ?
    Bo wiem ze gry nie zainstaluje nie posiadajas nagrywarki isha.

    Czy nagrywarka ihas bez problemu nagra na plytach PLATNIUM bo wlasnie takie posiadam?

    Z gory dziekuje pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    około 70zl na allegro drożej. Są dwie bo jedna do multi druga single. nie pamietam która dokladnie do single. Wgrywasz ihas lt max z id media platynium da się w imgburn sprawdzić . Soft łączysz z lt max i wgrywasz do ihasa seri b.
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  4. torus

    torus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    A propo assassin creed 3 czy moze byc ze 1dvd sluzy do Single player a druga do multi?
     
  5. SmoQ1988

    SmoQ1988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wołomin
    torus przczytałeś to co napisał akwarium25?

     
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28146
    Polubienia:
    3221
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Czytaj forum zanim zadasz pytanie...
    http://xboxforum.pl/iso-10/assassins-creed-iii-2012-xbox360-complex-148608/
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum