1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie Gier A Esaparanzy

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Przemcio, Luty 4, 2012.

  1. Przemcio

    Przemcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam Posiadam Lt 3.0 I nagrywarkę LITEON x24 iHAS124-19 B z Burner Maxem. Wziąłem się za nagrywanie 3 gry na Platinumach . Zadnych bledow ani nic. no ale się skończyły. Wleciały Esparanazy. 1 gra...wyczyść lub uruchom wyczyść lub uruchom wyczyść lub uruchom wyczyść lub uruchom i później scina. No kurw....Ghrrr! Dobra, może coś z obrazem płyty sobie pomyślałem. Wrzucam drugą. Nagrała się ide do konsoli wsadzam wciskam zielony guziczek z uśmiechem na twarzy iiiii ? wyczyść lub uruchom wyczyść lub uruchom wyczyść lub uruchom... Nagrywałem CloneDVD2 , wcześniejsze gry IMGBURNEM ( pierwsze 3 XGD3 tamte drugie XGD2 Jeśli ma to jakiekolwiek znaczenie...) No i pytanie. Wina Płyt? Zobaczyłem w sklepie że tanie 25 zł za 10. To wziąłem 2 paczki :(( . Btw. Nagrywareczka nówka blasza jeszcze ciepła - dziś przyszła :watermelon: Jaki werdykt ?: (
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Nagrywam na nich i nie mam problemu :) iHAS z softem pod esperanzy
     
  5. skrobi2

    skrobi2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    113
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja również na nich nagrywałem i żadnych problemów nie miałem :)

    (Zgaduję że płytki z Carrefoura) ;)
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    raczej nie inaczej - nawet z allegro się nie opłaca ich zamawiać:D
     
  7. Xzychu

    Xzychu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    191
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    na gry xgd2 dają rade:redface-new: ale na xgd3 tylko verbatimy.
     
  8. invisible

    invisible Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2007
    Posty:
    380
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Przyczyna moze rowniez lezec w zmianie oprogramowaniu do nagrywania gier (przejscie z Imgburn na CloneDVD). Mozna wiedziec dlaczego przeskoczyles na CloneDVD? Sprobuj ponownie nagrac Imgburn. Sprawdz czy masz wlasciwy layerbreak:
    dla XGD2 - LayerBreak=1913760
    dla XGD3 - LayerBreak=2133520
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Link do nagrywania pod LT 3.0 w moim podpisie. Radzę kupić Verbatim'y.
     
  10. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    XGD3 też dają radę :) wszystko się ładnie instaluje na hdd i odpala.

    Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
     
  11. Przemcio

    Przemcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    !ESLORD : A jak wgrać softa pod Te Esparanazy?
    invisible : Tak o , Dobrze nagram ImbBurnem.
    I jak sprawdzić jakiego mam LayerBreaka?
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113

    Tools-->Settings-->Write-->z prawej strony ustaw na "Calculate Optimal"
     
  13. Przemcio

    Przemcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam to ciągle zaznaczone, Lajer dobry ( ten numerek ) Nagram teraz Imgburnem z 2,4x. Zobaczymym czy to coś da.
     
  14. Przemcio

    Przemcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nagrałem Imbgurnem 2,4x prędkość. Narazie śmiga bez żadnego błędu :))) Odpaliłem grę 3 razy i nic.
     
Wczytywanie...

Poleć forum