1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier a wave 2 i wave 3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sulimka, Listopad 16, 2009.

  1. sulimka

    sulimka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam kolega chce żeby mu nagrać gry ale niestety ja mam ixtreme 1.4 a on ixtreme 1.6. Nagrywając sobie gry przerabiałem wszystkie gry żeby miały wave 2 (wiem jak cofnąć te zmiany do wave 3). Jednak nie jestem pewien co do tych gier które oryginalnie miał wave 2 czy jak je przerobie do wave 3 czy będą u niego normalnie chodziły. Po prostu nie wiem w których grach oryginalnie był wave 2 albo wave 3 wiec wolał bym każdą gre zrobić z wave 3 czy tak nagrane gry będą u niego chodziły.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sulimka

    sulimka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli tylko się upewnię nawet jak w oryginale gra miała wave 2 a ja ja teraz przerobie an wave 3 to będzie u niego chodziła
     
  4. sulimka

    sulimka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szkoda że dowiedziałem się już po nagraniu ale niestety gry które w oryginale miął wave 2 muszą go mieć. Zamieniłem w takiej grze wave 2 na wave 3 i niestety nie chodzą na 1.6
     
  5. Pooorebl

    Pooorebl Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sprawdź abgx360 to ci powinno naprawić.
    I jeśli gra była nawet wave1 TO ZADZIAŁA NA KAŻDYM!! PO CO DOKŁADAĆ WAVE BEZ POTRZEBY?!!
     
  6. sulimka

    sulimka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jest to tak że mam wszystkie gry przerobione na wave 2 ponieważ mam 1.4 ale kolega chciał żebym mu nagrał kilka gier a on ma już 1.6 i nie chciało mi się sprawdzać każdej gry czy orginalnie miała wave 2 czy wave 3 przerobiłem mu porostu wszystkie gry na wave 3, ale nie poszły gry które w oryginale mają wave 2
     
  7. Kamil2264

    Kamil2264 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kiedy masz ixtreme 1.6 gry które mają orginalnie wave 1,2 lub 3 mają taki mieć. Gry wave 4 lub 5 trzeba przerobić na wave 3. Gry które już zostały spatchowane z wave 3,4 lub 5 na wave 2 (wymaga tego ixtreme 1.4 -1.51 ) należy zmienić na wave 3 (ixtreme 1.6) lub używać active.iso. Ogólnie zawsze chodzi o pliki pfi i Video. Jeśli twojemu koledze to nie przeszkadza niech nagra sobie płytkę active.iso. Będą mu działały wtedy wszytskie twoje gry bez przerobienia ich. Nie wiem jak z grami które miały orginalnie wave 2 i przerobi się je na wave 3, moźliwe że też pójdą.
     
  8. sulimka

    sulimka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nio mi się wydaje że nie pójdą gry które oryginalnie miał wave 2 ponieważ przerobiłem kilka takich gierek na wave 3 i nie poszły na 1.6
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No ale nie przerabiaj na wave3 tylko zostaw je na wave2... muszą pójść
     
  10. Kamil2264

    Kamil2264 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. sulimka

    sulimka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem że muszą pójść tylko nie wiem dokładnie które gry mają oryginalnie wave 2 i nie chciał mi się tego sprawdzać chciałem pójść na łatwiznę ale nie udało się
     
Wczytywanie...

Poleć forum