1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier AP2.5 na LT 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez GameOverMan, Styczeń 1, 2014.

  1. GameOverMan

    GameOverMan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć,
    kupiłem konsolę XBOX360 Premium z 2005 roku. Mój dash 2.0.16203.0.
    Konsola kupiona na allegro, sprzedawca zapewniał, że jest LT3.0. Jak można to sprawdzić? Ponieważ nie jestem do końca pewien. Działał mi nowy Tomb Raider, nagrałem go według poradnika pod LT 3.0. :tongue-new:
    Mój problem polega na tym, że chcę sobie pograć w Call of Duty Black Ops (to pierwsze), ale nie mam pojęcia jak to nagrać, próbowałem już jakieś 5 razy i żadna kopia nie działa. :lemo:
    Gra instaluje się normalnie na pendrive, ale jak próbuję ją uruchomić to wyskakuje taki komunikat:
    [​IMG]
    Próbowałem dogrywać patch do gier z AP2.5, ale nic nie pomogło.
    Jeżeli mam LT3.0 to jakie czynności, krok po kroku, powinienem wykonać, aby prawidłowo nagrać tę grę?
    Dziękuję, za wszelką pomoc.
    Pozdrawiam. :smile:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Ojj będziesz płakał nad tą konsolą. LT 3.0 nie jest możliwe na napędzie samsung, który posiadasz, chyba że koleś robił spoofa.
     
    1 osoba to lubi.
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    A to nie czasem hitachi? Wtedy jest wymagany ihas

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  5. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Pierwszy Black ops był jeszcze w XGD2 tylko z tablicami AP.2.5. Więc powinien działać. Przypuszczałeś przez ABGXa?

    Wysłane przy pomocy palcy.
     
    1 osoba to lubi.
  6. GameOverMan

    GameOverMan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za odpowiedzi. Faktycznie posiadam napęd samsung, w ogóle działają na nim gry z AP2.5?
    Grę przepuszczałem przez ABGX, dogrywałem przez Xbox Backup Creator patch, nie działa.

    Kiedy uruchamiam Xbox Backup Creator to wyskakuje błąd: Error Initializing ASPI or SPTI interface. Klikam OK.
    Program uruchamia się i dalej już jest niby wszystko OK. Dogrywam patch XGD2.COD-BO.COD-MW2.Halo-Reach.top.data.v1.
    Tutaj logi:
    ====================================================================
    Xbox Backup Creator v2.9 Build:0350 By Redline99

    Error Initializing ASPI or SPTI interface
    Injecting Sector
    Xbox Format Version = Xbox360
    AP25 Sector file injected at LBA sector 129808
    ====================================================================

    Gra nie działa, dalej jest to samo. Jak przepuszczam obraz gry przez ABGX z Disable Writes to pokazuje coś takiego:
    [​IMG]

    Moja nagrywarka to TSSTcorp CDDVDW TS-L633B.
    Nie ustawiałem Booktype. Powinienem ustawić? Jak tak to w zakładce Samsung?
    Proszę o pomoc, zaraz jeszcze przepuszczę płytę przez ABGX.

    Info orso6 // Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj.

     
  7. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Po co ty dogrywasz takie coś do xgd2? Jak masz lt 3.0 skanujesz abgx 360 z ustawieniem autofix level 3 i nagrywasz. Xgd2 nie trzeba wogule skanować tego(skanujesz xgd2 z ap25 tylko).Video i V0 na czerwono obraz do kosza.
     
    1 osoba to lubi.
  8. GameOverMan

    GameOverMan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywałem wcześniej bez patcha i to samo było. Mam napęd samsung i dash 16203 więc chyba nie mam LT 3.0.
    To już drugi obraz wcześniej miałem inny.
     
  9. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A masz tam lt 2.01?Napęd fabryczny? Jak masz takie lt nie ważne pod jakie lt nagrywasz powinno działać.
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum