1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nagrywanie gier, błędy na błędach....

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kazkoliber, Wrzesień 23, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kazkoliber

    kazkoliber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam,
    problem z którym się zwracam jest na ogół głupim problemem, bo po tylu operacjach, które wykonałem powinno wszystko działać.
    Czytając na necie przeróżne problemy związane z nagrywaniem płyt stwierdziłem, że tylko jednego nie spróbowałem, mianowicie nie kupiłem płyt Verbatim, a więc od początku... kupiłem Liteon iHAS124 B na wszelki wypadek zainstalowałem ponownie softa BurnerMaxa, program do nagrywania mam IMGburn z ustawieniami takimi jak zalecają i nic... Gdy nagram grę w tym przypadku już próbowałem f1 2012, dragons dogma, angry birds żadna z tych gier nie działa. Przy Angry birds i f1 2012 pisze mi że musze zaktualizować konsole (mam Lt 3.0) w abgx360 jak sprawdzałem obrazy gier to wszystko wyszło na zielono, a w przypadku dragons dogmy nie da się nagrać na dysk, a jak gram z płyty to po "prologu" wyskakuje błąd, że płyta jest uszkodzona czyli taki standardowy błąd.

    Prosze o pomoc w tym przypadku, jutro będe jeszcze próbował nagrywać na verbatimach i się okaże.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Wgrałeś soft do Ihasa pod odpowiednie media id płyty?
     
  4. kazkoliber

    kazkoliber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Przy wgrywaniu softu ściągnąłem tak jak w instrukcji plik w nazwie modelu napędu czyli coś takiego ATAPI_iHAS124_B_AL0S.bin

    Jeżeli możesz to powiedz mi jak się tego media ID płyty wgrywa, bo być może jesteśmy na dobrej drodze rozwiązania tego problemu.
     
  5. HICKS

    HICKS XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2012
    Posty:
    219
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Masz wgrane FW pod Verbatimy, nagraj na Verbatimie i po sprawie. I tak piracisz, więc daj 2-3zł więcej i będziesz miał pewność i jakość.
     
  6. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Przygotowanie firmware pod odpowiednie media id płyty:
    http://xboxforum.pl/aktualnosci-9/i...wares-juz-jest-105953/index28.html#post851077

    Poradnik do nagrywania:
    http://xboxforum.pl/artykuly-31/tut...ouch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/

    Alert Zamykam
    Temat wyczerpany w wątkach które zamieściłem

     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum